Go Back
הדפס

קרפ ללא גלוטן

מספר מנות 20 קרפים

מצרכים

  • 3 ביצים
  • 2 כוסות חלב אפשר מים לגרסת פרווה
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כוס קורנפלור (150 גרם)
  • 1 קורט מלח

הוראות הכנה

  1. טורפים בקערה ביצים, חלב ושמן.

  2. מוסיפים אבקת סוכר, קורנפלור ומלח וטורפים היטב עד שמתקבלת בלילה נוזלית מאוד וחלקה בלי גושים.

  3. מחממים מחבת קרפים או מחבת נברסטיק בקוטר 20 ס"מ.

  4. מוזגים למחבת 1/3 כוס מהבלילה. שימו לב שהבלילה ממש ממש נוזלית וזה בסדר. מנערים את הבלילה על המחבת עד שהיא מכסה את כל המחבת.

  5. מטגנים את הקרפ עד שנוצרות בועיות על שטח פניו, הופכים ומטגנים עוד חצי דקה דקה ומורידים מהאש.

  6. ממשיכים עד שנגמרת כל הבלילה.

  7. מגישים חם עם תוספות שאוהבים.