טורפים בקערה ביצים, חלב ושמן.
מוסיפים אבקת סוכר, קורנפלור ומלח וטורפים היטב עד שמתקבלת בלילה נוזלית מאוד וחלקה בלי גושים.
מחממים מחבת קרפים או מחבת נברסטיק בקוטר 20 ס"מ.
מוזגים למחבת 1/3 כוס מהבלילה. שימו לב שהבלילה ממש ממש נוזלית וזה בסדר. מנערים את הבלילה על המחבת עד שהיא מכסה את כל המחבת.
מטגנים את הקרפ עד שנוצרות בועיות על שטח פניו, הופכים ומטגנים עוד חצי דקה דקה ומורידים מהאש.
ממשיכים עד שנגמרת כל הבלילה.
מגישים חם עם תוספות שאוהבים.