Go Back
הדפס

לחם ללא גלוטן כשר לפסח

מספר מנות 1 כיכר

מצרכים

  • 400 מ"ל מים
  • 330 גרם קמח מולינו ירוק (הכשר לפסח)
  • 10 גרם שמרים
  • 8 גרם מלח
  • 8 גרם סוכר

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים למיכל היעודי של אופה הלחם לפי סדר המרכיבים ומפעילים על תוכנית לחם ללא גלוטן 750 גרם.

  2. אם אין אופה לחם מכניסים את כל המרכיבים לקערת מיקסר עם וו לישה.

  3. מתחילים ללוש על מהירות נמוכה למשך 2 דקות ואז מגבירים למהירות בינונית לעוד 5 דקות.

  4. מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח חצי שעה או עד שמכפיל את נפחו.

  5. מעבירים למשטח מקומח ולשים ומעצבים כיכר בגודל תבנית אינגליש קייק.

  6. מעבירים את הכיכר לתבנית ונותנים לה לתפוח מתחת למגבת עוד חצי שעה.

  7. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 30-40 דקות או עד שהכיכר מזהיבה.

  8. מצננים היטב ואז פורסים.

  9. אפשר לשמור בפריזר את הפרוסות החתוכות בשקית אטומה.