Go Back
הדפס

איך מכינים בבית ביסלי פיצה בריא

מצרכים

  • 250 גרם פסטה יבשה (אני השתמשתי בראוטה די קארו)
  • 1 כף שמן
  • 3 כפות תבלין לפיצה (אני הכנתי מתערובת ביתית)

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  2. מסננים את הפסטה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  3. מזלפים שמן ומערבבים היטב.

  4. מפזרים מעל תבלין לפיצה ומערבבים כך שכל הפסטה תהיה מכוסה בתבלין.

  5. אופים על 180 מעלות 20-25 דקות או עד שהפסטה מזהיבה.

  6. מצננים היטב לפני שמגישים או אורזים בשקית זיפ לוק.