מערבבים בקערית קטנה זרעי צ'יה ומים רותחים ומניחים בצד לעשר דקות.
טוחנים את גרגרי החומוס בבלנדר עוצמתי או מעבד מזון חזק עד לקבלת מרקם פרורי כמו חול ים.
מעבירים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים עד שנוצרים גושים.
ממשיכים ללוש עם הידיים את הגושים לכדור בצק אחיד.
מעבירים את הבצק לנייר אפייה ומרדדים לעלה בעובי של 3-5 מ"מ.
בעזרת גלגלת פיצה חותכים לקרקרים בגודל רצוי.
אופים על 180 מעלות 13-16 דקות או עד שהקרקרים מזהיבים.
מצננים היטב ומגישים.
הקרקרים נשמרים היטב עד שבוע בקופסא אטומה על השיש.