מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות אפייה בנייר פרגמנט.
בקערה גדולה מערבבים את הקוואקר והמים, עד לקבלת מרקם דייסתי.
מקלפים את הבננה ומועכים. שוטפים את התפוח וחותכים לקוביות קטנות.
מוסיפים את הפירות, הקינמון והביצה לקוואקר ומערבבים עד לאיחוד.
בעזרת 2 כפיות יוצרים כ-20 עוגיות קטנות ומניחים בתבנית במרחק 3-4 ס"מ אחת מהשנייה.
אופים 10-15 דקות או עד להזהבת העוגיות.
מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר. שומרים את העוגיות בקופסה אטומה במקרר לעד 4 ימים.