Go Back
הדפס

עוגיות קוואקר לתינוקות, אוכל אצבעות מושלם

זמן הכנה 10 minutes
משך הבישול 15 minutes
סה"כ זמן הכנה 25 minutes
מספר מנות 20 עוגיות

מצרכים

  • 1 ו-1/2 כוסות קוואקר דק
  • 1 ו-1/2 כוסות מים רותחים
  • 1 בננה בשלה
  • 1 תפוח גדול
  • 1 כפית קינמון לא חובה
  • 1 ביצה

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות אפייה בנייר פרגמנט.

  2. בקערה גדולה מערבבים את הקוואקר והמים, עד לקבלת מרקם דייסתי.

  3. מקלפים את הבננה ומועכים. שוטפים את התפוח וחותכים לקוביות קטנות.

  4. מוסיפים את הפירות, הקינמון והביצה לקוואקר ומערבבים עד לאיחוד.

  5. בעזרת 2 כפיות יוצרים כ-20 עוגיות קטנות ומניחים בתבנית במרחק 3-4 ס"מ אחת מהשנייה.


  6. אופים 10-15 דקות או עד להזהבת העוגיות.


  7. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר. שומרים את העוגיות בקופסה אטומה במקרר לעד 4 ימים.

הערות

  • לתינוקות שרק מתחילים לאכול מוצקים אפשר לגרד את התפוח לקבלת עוגייה רכה ואחידה יותר.
  • לתינוקות גדולים יותר אפשר לוותר על מעיכת הבננה ולחתוך אותה לקוביות קטנות או גדולות יותר.
  • אם הפירות אפשר להחליף באיזה פירות שיש טריים בשוק. אצלנו אגסים ותותים הם להיט היסטרי.