Go Back
הדפס

אפונת שלג מוקפצת עם שום

זמן הכנה 5 דקות
משך הבישול 10 דקות
סה"כ זמן הכנה 15 דקות
מספר מנות 2

מצרכים

  • 500 גרם אפונת שלג חתוכה
  • 1 ליטר מים רותחים
  • 1 כף שמן זית
  • 5 שיני שום קלופות וקצוצות דק
  • 1/2 כפית שומשום

הוראות הכנה

  1. מניחים את אפונת השלג בקערה גדולה. יוצקים מעל מים רותחים וחולטים במשך 3 דקות. מסננים את המים.

  2. בנתיים מחממים את שמן הזית והשום במחבת גדולה. ברגע שהשום מתחיל קצת להשחים מוסיפים פנימה את אפונת השלג והמלח ומקפיצים 2-3 דקות.

  3. מעבירים את האפונה לכלי הגשה ומפזרים מעל שומשום.