Go Back
הדפס

טופו וירקות במגש אחד

מצרכים

  • 500 גרם טופו קשה מיובש וחתוך לקוביות
  • 2 גזרים בינוניים שטופים, קלופים ופרוסים לדיסקיות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול פרוס לפלחים
  • 1 ראש ברוקולי מופרד לפרחים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית

לרוטב טחינה אריסה לימוני

  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1 כפית אריסה
  • 2 כפיות סויה מופחת נתרן
  • מיץ מחצי ליים
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1-2 כפות מים לדילול

הוראות הכנה

  1. מניחים את הטופו והירקות במגש מרופד בנייר פרגמנט.

  2. מפזרים מעל את התבלינים ושמן הזית.

  3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, 25-30 דקות או עד שהירקות והטופו מזהיבים.

  4. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל הרכיבים בכוס או קערית קטנה.

  5. יוצקים את הרוטב על הירקות והטופו.

  6. מומלץ להגיש מעל אורז, קינואה או כל דגן שאוהבים.