מקפיצים את הזוקיני, גמבה ובצל במחבת עם שמן זית עד לרחכוך.
מוסיפים את עגבניות השרי המלח והפלפל ומבשלים עד לריכוך העגבניות.
טורפים בקערה ביצים וחלב.
מוסיפים גבינה, כוסברה, פטרוזיליה וחרדל וטורפים לבלילה תפוחה.
מעבירים את הירקות לתבנית 20X20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.
יוצקים מעל את תערובת הביצים.
מפזרים מעל זיתים שחורים.
אופים על 180 מעלות 25-30 דקות או עד שהפריטטה תפוחה וזהובה.
מצננים מעט, פורסים ומגישים.
הפריטטה נשמרת היטב במקרר בקופסא סגורה לעד 3 ימים.
** את הזוקיני אפשר להחליף בקישואים