מרפדים בניילון נצמד תבנית אינגליש קייק מלבנית באורך 28 ס״מ.
קולים את הפיסטוקים על מחבת, מקפיצים כל כמה שניות ושמים לב שהפיסטוקים לא נשרפים. הפיסטוקים מוכנים כשניחוח עז עולה מהמחבת. ומניחים בצד.
בקערה מתאימה למיקרו מניחים את השוקולד וממיסים במיקרו באינטרוולים של 30 שניות, מערבבים בין לבין, עד לקבלת שוקולד מבריק ונוזלי.
מוסיפים את חמאת הבוטנים לשוקלד ומערבבים. מוסיפים את הפיסטוקים הקלויים ומערבבים.
יוצקים את התערובת לתבנית המוכנה ומכסים בנייר אלומיניות. מעבירים את התבנית לפריזר למינימום 4 שעות או לכל הלילה.
מוציאים מהפריזר ובעזרת סכין חדה חותכים לקוביות קטנות. מעבירים לכלי אטום ושומרים בקרור במקרר או בפריזר.