בראוניז דחוסים עמוסים בשוקולד, תותים ורוטב שוקולד. הקינוח המושלם לוולנטייז!
Spread the strawberries evenly over the brownies. In a small bowl, whisk together the melted coconut oil, cocoa powder, and honey. Pour evenly over the strawberries. Refrigerate for at least 1 hours before cutting into 16 squares.
ממיסים את שמן הקוקוס, סוכר, אבקת קקאו והמלח בקערה שמתאימה למיקרו, באינטרוולים של 30 שניות, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הביצים, והוניל וטורפים עד לקבלת תערובת מבריקה וסמיכה.
מוסיפים פנימה את קמח השקדים ועמרבבים היטב.
מוסיפים פנימה את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לאיחוד.
צקו את התערובת לתבנית מרובעת ומצופה בנייר פרגמנט בגודל 20X20 ס"מ.
מעבירים לתבנית 20X20 משומנת עם נייר אפייה בתחתית ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 20-25 דקות. החלק העליון צריך להיות יציב כשנוגעים בו.
מוציאים מהתנור ונותנים הבראוניז להצטנן לחלוטין לפני שמצפים.
מכינים את הציפוי: ממיסים את שמן הקוקוס, הקקאו והמייפל במיקרו עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
מפזרים את התותים בשכבה אחידה מעל לבאוניז. יוצקים את רוטב השוקולד מעל ומקררים למשך לפחות שעה לפני שחותכים ל- 16 ריבואים שווים.