Go Back
הדפס

בראוניז שוקולד ותותים מושלמים לוולנטיינז

בראוניז דחוסים עמוסים בשוקולד, תותים ורוטב שוקולד. הקינוח המושלם לוולנטייז!

זמן הכנה 15 דקות
משך הבישול 25 דקות
סה"כ זמן הכנה 40 דקות
מספר מנות 16 בראוניז

מצרכים

  • 130 גרם שמן קוקוס 1/2 כוס + 2 כפות
  • 1 כוס סוכר
  • 70 גרם קקאו 3/4 כוס +2 כפות
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס

לציפוי

  • 1 כוס תותים חתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס שמן קוקוס
  • 1/3 כוס אבקת קקאו
  • 2 כפות מייפל

הוראות הכנה


  1. Spread the strawberries evenly over the brownies. In a small bowl, whisk together the melted coconut oil, cocoa powder, and honey. Pour evenly over the strawberries. Refrigerate for at least 1 hours before cutting into 16 squares.

  2. ממיסים את שמן הקוקוס, סוכר, אבקת קקאו והמלח בקערה שמתאימה למיקרו, באינטרוולים של 30 שניות, עד שמתקבלת תערובת חלקה.

  3. מוסיפים את הביצים, והוניל וטורפים עד לקבלת תערובת מבריקה וסמיכה. 

  4. מוסיפים פנימה את קמח השקדים ועמרבבים היטב.

  5. מוסיפים פנימה את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לאיחוד.

  6. צקו את התערובת לתבנית מרובעת ומצופה בנייר פרגמנט בגודל  20X20 ס"מ.

  7. מעבירים לתבנית 20X20 משומנת עם נייר אפייה בתחתית ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 20-25 דקות. החלק העליון צריך להיות יציב כשנוגעים בו.

  8. מוציאים מהתנור ונותנים הבראוניז להצטנן לחלוטין לפני שמצפים.

  9. מכינים את הציפוי: ממיסים את שמן הקוקוס, הקקאו והמייפל במיקרו עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.

  10. מפזרים את התותים בשכבה אחידה מעל לבאוניז. יוצקים את רוטב השוקולד מעל ומקררים למשך לפחות שעה לפני שחותכים ל- 16 ריבואים שווים.

הערות

  • רוצים להכין את הבראוניז בגרסה חלבית? אפשר להחליף את שמן הקוקוס בחמאה.
  • הבראוניז נשמרים מצויין בקופסא אטומה במקרר למשך שבוע