Go Back
הדפס

בראוניז שוקולד ללא גלוטן

מספר מנות 16 בראוניז

מצרכים

  • 85 גרם חמאה
  • 225 גרם שוקולד מריר
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כף אבקת קקאו
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 כוס אגוזי מלך או פקאנים קצוצים

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

  2. בקערה מתאימה למיקרו ממיסים את החמאה והשוקולד עד לקבלת רוטב שוקולד מבריק.

  3. מוסיפים לתערובת סוכר ואת הביצים אחת אחת ,תוך כדי ערבוב.

  4. בקערה נפרדת מערבבים את הקקאו והקורנפלור, ומוסיפים לתערובת השוקולד. מערבבים היטב במשך כדקה, עד שהתערובת חלקה ומתנתקת מצידי הקערה.

  5. מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים.

  6. יוצקים את התערובת לתבנית בגודת 20X20 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה ומשומנה.

  7. אופים כחצי שעה או עד שהבראוניז מתייצבים במרכז.

  8. מצננים לטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות.

הערות

  • המתכון מתורגם מהבלוג הנפלא של דיויד ליבוביץ
  • את הבראוניז שומרים בכלי אטום. ניתן לשמור עד 4 ימים בטמפרטורת החדר או עד חודש בפריזר.