מחממים תנור ל־180 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים את הקמחים, התבלינים, הגרעינים והזרעים.
מוסיפים את השמן והמים ומערבבים היטב.
מעבירים חצי מהבלילה לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, משטחים את הבלילה דק דק, כך שתחסה את כל התבנית.
אופים 10 דקות, מוציאים את התבנית ובעזרת גלגלת של פיצה (או סכין חדה) חותכים למעויינים או לריבועים. מחזירים לתנור ואופים עוד 12-15 דקות או עד שהקרקרים קשים למגע, זהובים וקצת שחומים בצדדים.
מפרידים את הקרקרים אחד מהשני בעודם חמים. שומרים בקופסה אטומה.