במעבד מזון עם להב מתכת מפוררים את עוגיות הפתי בר. מעבירים את העוגיות לקערה גדולה, שופכים מעל את החמאה ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
שופכים את העיסה לתבנית עגולה 20 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
מוציאים את התחתית מהתנור ומניחים לה להתקרר בזמן שמכינים את המלוי.
שמים את השוקולד המריר בקערה וממיסים במיקרו, בפולסים של 30 שניות, עד שהשוקלד נוזלי לגמרי. ומניחים בצד להתקרר.
מניחים את הגבינה ואבקת הסוכר בקערה מיקסר ומקציפים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
מוסיפים פנימה את אבקת הקקאו ומקציפים עד לאיחוד.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הביצים, כל פעם ביצה אחת עד שהיא נטמעת.
מוסיפים פנימה את השוקולד המומס וממשיכים להקציף על מהירות נמוכה עד לאיחוד הבלילה.
יוצקים את הבלילה על התחתית האפוייה, אופים 35-40 דקות או עד שהמרכז של העוגה מתייצב והחלק העליון נראה יבש.
מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר. אחרי 5 דקות, לוקחים סכין חדה ומשחררים את העוגה מקצוות התבנית.
מניחים את העוגה להצטנן במקרר במשך לילה או לפחות 8 שעות.
ממיסים שוקולד ושמנת במיקרו, בפולסים של 30 שניות.
מניחים לגאנש להצטנן מעט ויוצקים מעל לעוגה הקרה.
מחזירים את העוגה למקרר ללפחות שעה.
אפשר ואפילו מומלץ להכין את העוגה יומיים לפני שרוצים להגיש אותה.