Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ארטיק פיסטוק שוקולד בריא

מאת נטע ליבנה
ארטיק פיסטוק שוקולד בריא

לפני שנה ישראל השתגעה מהקראנצ' פיסטוק, האם נפלתי לשגעון? ברור שלא. כי כמה שאני אוהבת גלידות פיסטוק הגבול שלי זה בגלידות קראנצ' אולטרה מעובדות. האם הסתכרנתי מעניין, ברור שכן זה ארטיק פיסטוק שוקולד מה יכול להיות יותר טעים מזה? ארטיק פיסטוק שוקולד בריא

אז שבוע שעבר אחרי שהכנתי מחית פיסטוק אלוהית החלטתי שאני חייבת לבדוק אם באמת כדאי לשלב אותו עם שוקולד. ואיך הכי טוב לבדוק תאוריות שכאלה? להכין ארטיק פיסטוק שוקולד בריא, כן בריא בכל זאת בלוג של דיאטנית. אומנם לא טעמתי את הארטיק המעובד, אבל אני מבטיחה לכם שאם אתם בעניין של גלידות פיסטוק הארטיקים שהכנתי הם לגמרי הגו טו שלכם בקיץ הקרוב.ארטיק פיסטוק שוקולד בריא

ההכנה סופר פשוטה וממש לא צריך מכשירים מפונפנים ויותר מדי כלים. מערבבים יוגורט, אפשר גם יוגורט חלבון אם רוצים, עם מחית פיסטוק וטיפה מייפל ומתקבל ארטיק פיסטוק טעים וכיפי עם מרקם מצויין ואם רוצים להשקיע ממש אז אפשר לטבול אותו בשוקולד שאוהבים ומתקבל ארטיק פיסטוק שוקולד.ארטיק פיסטוק שוקולד בריא

ומבחינה בריאותית, אומנם לא חישבתי ערכים תזונתיים וקלוריים אבל מדובר בארטיק שאני מגישה לליאו בכיף. כל מה שיש בו זה יוגורט מחית בריאה של פיסטוק שעשירה בחומצות שומן בלתי רוויות ומעט מייפל. בקיצור אפילו שיש קצת שוקולד על הארטיק, אני לגמרי מחשיבה אותו כבריא ומושלם למבוגרים וגם לקטנטנים.ארטיק פיסטוק שוקולד בריא

** לעוד מתכוני ארטיקים בריאים לחצו פה

יאלה לכו להכין ואל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

.

ארטיק פיסטוק שוקולד בריא

מספר מנות 4 ארטיקים

מצרכים

  • 300 מ"ל יוגורט 1.7% (אפשק כל יוגורט שאוהבים, גם חלבון)
  • 2 כפות מחית פיסטוק
  • 1 כף מייפל טבעי

לציפוי

  • 150 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 1 כפית שמן צמחי

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הארטיק.

  2. מעבירים את התערובת לתבניות ארטיקים שאוהבים.

  3. מקפיאים ללפחות 4 שעות.

  4. מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד ושן במיקרו בפולסים של 30 שניות, מערבבים בין כל פולס כדי שהשוקולד לא ישרף, עד שמתקבל שוקולד נוזלי נוצץ.

  5. מחלצתים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד המוממס. מחכים כמה שניות שהשוקולד יתקשה ומגישים.

  6. את הארטיקים הנותרים שומרים בקופסה אטומה בפריזר.

 

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.