Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

בוסט ג'ינג'ר כורכום ביתי

מאת נטע ליבנה
בוסט ג'ינג'ר כורכום ביתי

אין מצב שלא נתקלתם במשקאות הבוסט החדשים שיצאו לשוק שבוע שעבר. לא משנה אם אתם בעד הקמפיינים או מהמבקרים יש לי חדשות עבורכם, אין שום סיבה לקנות משקה מבוקבק ב-90 שקלים לליטר!! מה גם שמדובר בבקבוק שנוסע כל הדרך מספרד וחייב לעבור איזשהו תהליך על מנת שיוכל להחזיק מספר ימים במקרר החנויות.בוסט ג'ינג'ר כורכום ביתי

אז מה אתם יכולים לעשות כדי לצרוך את הבוסט ולדאוג לבריאותכם וכיסכם? להכין בבית במחיר מגוכך! וזה גם יותר אקולוגי כי אין שינוע של מיץ מחו"ל ואין בקבוק פלסטיק (רק אומרת).

אז איך מכינים?
הכי פשוט שיש!
לבלנדר עוצמתי מכניסים:
תפוז קלוף
1-2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי
1/2 ס"מ שורש כורכום טרי
מיץ מלימון שלם

טוחנים את כל המרכיבים ומעבירים לצנצנות זכוכית של 100 מ"ל.
מומלץ לשתות ישר או לשמור במקרר לעד יומיים.

בוסט ג'ינג'ר כורכום ביתי

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.