Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

לחמניות קוטג' מהירות – הכי טעימות בעולם!

מאת נטע ליבנה
לחמניות קוטג' מהירות - הכי טעימות בעולם!

לחמניות קוטג' מהירות הן לגמרי ה"גו טו" שלי לארוחת ערב מהירה. ומה שהכי כיף בהן זה שתמיד שמכינים אותן נשארות כמה אקסטרא שאפשר לאכול בבוקר או לשלוח לגן או בית הספר לארוחת עשר.לחמניות קוטג' מהירות - הכי טעימות בעולם!

וכמה שזה פשוט להכין לחמניות קוטג' מהירות! אני חושבת שזה בין המתכונים הכי קלים שהעליתי לבלוג עד עכשיו. כל מה שצריך זה לערבב את כל המרכיבים בקערה אחת ולאפות. וזהו כל מה שנשאר לכם זה לחתוך סלט או ירקות ליד ולהגיש. הילדים משתגעים עליהן ותכלס גם המבוגרים.לחמניות קוטג' מהירות - הכי טעימות בעולם!

לחמניות קוטג' מהירות זה לגמרי אוכל אצבעות לפיצים שרק מתחילים לאכול ובכלל לפעוטות. הן רכות כמו עננים וטעימות, מכילות כמות נאה של סידן וחלבון ויכולות להיות מנה עיקרית מושלמת לערב קליל, פשוט ומהיר.לחמניות קוטג'

יאלה רוצו להכין! כמו תמיד, מחכה לשמוע איך יצא לכם בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה

5 from 3 votes
הדפס

לחמניות קוטג' מהירות - הכי טעימות בעולם!

מספר מנות 12 לחמניות

מצרכים

  • 250 גרם קוטג' 5% (1 קופסה)
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 1 ו-1/2 כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים תבנית שקעים.

  2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה אחת.

  3. יוצקים מהתערובת לתבנית השקעים ואופים בתנור 20-25 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות.

  4. מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני שמגישים.

הערות

נשמר בקופסה אטומה במקרר ל-4 ימים.

11 comments
3

בטח יעניין אתכם גם

11 comments

סיון 8 בנובמבר 2022 - 15:11

האם ניתן להוסיף גבינה בולגרית/זיתים חתוכים על מנת לגוון קצת?

Reply
נטע ליבנה 9 בנובמבר 2022 - 17:54

אפשר להוסיף חצי כוס מכל אחד 🙂

Reply
סתיו 8 בנובמבר 2022 - 19:53

נראה נפלא. אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין או קמח מלא?

Reply
נטע ליבנה 9 בנובמבר 2022 - 17:54

אפשר להחליף בקמח כוסמין.
אם רוצים קמח מלא אז הייתי מחליפה רק חצי כמות ומשאירה חלק קמח לבן, כדי שלא יצא דחוס מדי

Reply
זהר 10 בינואר 2023 - 10:07

5 stars
תודה על מתכון מהמם! כדי שיתאים לתינוקת שלנו השתמשתי בשמן זית, הפחתתי את כמות המלח לרבע כפית והשתמשתי במוצרלה פרסקה במקום גבינה צהובה רגילה כדי לחסוך בכמויות הנתרן. יצא מושלם!

Reply
Udi 12 במאי 2023 - 9:23

5 stars
הכנתי עם קמח כוסמין והוספתי צ'ילי יצא מעולה תודה

Reply
דידי 28 במאי 2023 - 15:18

היי האם אפשר להמיר את השמן ביוגורט או משהו נוזלי אחר ? להפחתת קלוריות?

Reply
נטע ליבנה 2 בספטמבר 2023 - 17:19

המתכון דורש מעט שומן, אחרת יצאו לחמניות קשות ולא אווריריות

Reply
Mazal 15 באוקטובר 2023 - 14:05

היי
האם אפשר להחליף את הקמח לקמח שקדים, ואם כן, מה היחס?
תודה
מזל

Reply
סוזי 15 בנובמבר 2023 - 11:46

אפשר לשים את הבלילה במקרר ולאפות אותה כמה דעות מאוחר יותר?

Reply
שירז 17 במרץ 2024 - 12:16

5 stars
אוי ואבוי זה טעים בטירוף וממש קל.

Reply

Leave a Comment






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.