לחמניות קוטג' מהירות הן לגמרי ה"גו טו" שלי לארוחת ערב מהירה. ומה שהכי כיף בהן זה שתמיד שמכינים אותן נשארות כמה אקסטרא שאפשר לאכול בבוקר או לשלוח לגן או בית הספר לארוחת עשר.
וכמה שזה פשוט להכין לחמניות קוטג' מהירות! אני חושבת שזה בין המתכונים הכי קלים שהעליתי לבלוג עד עכשיו. כל מה שצריך זה לערבב את כל המרכיבים בקערה אחת ולאפות. וזהו כל מה שנשאר לכם זה לחתוך סלט או ירקות ליד ולהגיש. הילדים משתגעים עליהן ותכלס גם המבוגרים.
לחמניות קוטג' מהירות זה לגמרי אוכל אצבעות לפיצים שרק מתחילים לאכול ובכלל לפעוטות. הן רכות כמו עננים וטעימות, מכילות כמות נאה של סידן וחלבון ויכולות להיות מנה עיקרית מושלמת לערב קליל, פשוט ומהיר.
יאלה רוצו להכין! כמו תמיד, מחכה לשמוע איך יצא לכם בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה
לחמניות קוטג' מהירות - הכי טעימות בעולם!
מצרכים
- 250 גרם קוטג' 5% (1 קופסה)
- 2 ביצים
- 1/4 כוס שמן
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
- 1 ו-1/2 כוסות קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
הוראות הכנה
-
מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים תבנית שקעים.
-
מערבבים את כל המרכיבים בקערה אחת.
-
יוצקים מהתערובת לתבנית השקעים ואופים בתנור 20-25 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות.
-
מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני שמגישים.
הערות
נשמר בקופסה אטומה במקרר ל-4 ימים.
11 comments
האם ניתן להוסיף גבינה בולגרית/זיתים חתוכים על מנת לגוון קצת?
אפשר להוסיף חצי כוס מכל אחד 🙂
נראה נפלא. אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין או קמח מלא?
אפשר להחליף בקמח כוסמין.
אם רוצים קמח מלא אז הייתי מחליפה רק חצי כמות ומשאירה חלק קמח לבן, כדי שלא יצא דחוס מדי
תודה על מתכון מהמם! כדי שיתאים לתינוקת שלנו השתמשתי בשמן זית, הפחתתי את כמות המלח לרבע כפית והשתמשתי במוצרלה פרסקה במקום גבינה צהובה רגילה כדי לחסוך בכמויות הנתרן. יצא מושלם!
הכנתי עם קמח כוסמין והוספתי צ'ילי יצא מעולה תודה
היי האם אפשר להמיר את השמן ביוגורט או משהו נוזלי אחר ? להפחתת קלוריות?
המתכון דורש מעט שומן, אחרת יצאו לחמניות קשות ולא אווריריות
היי
האם אפשר להחליף את הקמח לקמח שקדים, ואם כן, מה היחס?
תודה
מזל
אפשר לשים את הבלילה במקרר ולאפות אותה כמה דעות מאוחר יותר?
אוי ואבוי זה טעים בטירוף וממש קל.