Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
מגנום ביתי בריא מ-5 מרכיבים בלבד

הכנתי מגנום ביתי בריא מ-5 מרכיבים בלבד! כן 5 מרכיבים והוא גם טבעוני. תאמינו לי שאתם הולכים להכין אותו שוב ושוב ולוותר על הגרסה הסופר מעובדת ועמוסה בסוכר שיש במקרר הגלידות במכולת השכונתית.

אני יושעת שעוד רגע שבועות, אבל השנה החלטתי שאני לא נופלת לפינה הזו בכלל. הרשת מוצפת במליון מתכוני חג אז אני ממש לא חושבת שדרושים עוד כמה דווקא אצלי בבלוג. במקום זה החלטתי לעשות ספיישל ארטיקים! זה התחיל בארטיק שוקו בננה וממשיך עכשיו במגנום ביתי בריא וטבעוני שמכינים מ-5 מרכיבים בלבד.מגנום ביתי בריא מ-5 מרכיבים בלבד

אני יודעת שמגנום זה אחד הארטיקים שאנחנו תופסים כמושחת וסופר מוגזם, אבל בעיני גם מגנום מהסופר זה בסדר מדי עם. אבל אםתם כמוני ואוכלים ארטיק על בסיס יומי בקיץ ובחורף, אני חושבת שהגרסה שלי למגנום ביתי בריא תבוא לכם בול. ואם אתצם מוותרים על ציפוי השוקולד זה גם דל קלוריות יחסית לגרסת המקור.מגנום ביתי בריא מ-5 מרכיבים בלבד

אז מה הקסם פה אתם שואלים? אין באמת סוד גדול וסביר להניח שיש לכם את כל המצרכים למגנום ממש עכשיו במזווה. כן זה רק נראה מסובך אבל בתכלס להכין מגנום ביתי בריא דורש מכם: בננות, חמאת בוטנים, קקאו, חלב צמחי (אני השתמשתי בשקדים) ושוקולד לציפוי. זהו, אמרתי לכם 5 מרכיבים.מגנום ביתי בריא מ-5 מרכיבים בלבד

אה… וזה גם זול פי אלף מלכנות מגנום מוכן בפיצוציה. שזה משהו שגילית רק היום כשניגשתי לבדוק את רשימת הרכיבים הבלתי אפשרתי שיש במגנום אמיתי ממקרר הגלידות.

 

הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

מגנום ביתי בריא מ-5 מרכיבים בלבד

מספר מנות 4 ארטיקים גדולים

מצרכים

  • 2 בננות
  • 2 כפות חמאת בוטנים או כל חמאת אגוזים אחרת שאוהבים
  • 2 כפות קקאו
  • 1/4 כוס חלב שקדים או כל חלב צמחי אחר שאוהבים

לציפוי

  • 150 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

הוראות הכנה

  1. מכניסים את מרכיבי הארטיק לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.

  2. יוצקים את התערובת לתבנית ארטיקים ונועצים מקל במרכז כל ארטיק.

  3. מכניסים לפריזר ללפחות 4 שעות אפשר גם לכל הלילה.

  4. ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים בין לבין עד לקבלת שוקולד מבריק ונוצץ.

  5. טובלים כל ארטיק בשוקולד ומניחים על נייר פרגמנט עד שהשוקולד מתמצק.

  6. ניתן לשמור בקופסא אטומה בפריזר.

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.