Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
עוגות גזר אישיות ללא גלוטן

עוגות גזר אישיות הן אחד המאפים הכי כיפים להכניס לקופסאות האוכל של הילדים או להגיש כנישנוש אחרי בית ספר. הן גם כיפיות ליד הקפה ונהדרות למי שנמנע מגלוטן.עוגות גזר אישיות ללא גלוטן

רציתי להכין עוגות גזר אישיות, כאלה שלא צריך לפרוס פרוסה פרוסה ואפשר פשוט לחלץ מהתבנית ולהגיש. חשבתי שזה יהייה ממש כיפי לליאו ולני ואז הבנתי שזה מעולה גם למי שרוצה מנה אישית של וגה ולא להיתקע ולהתחיל לחשב כמה קלוריות/פחמימות וכו' יוצאת לו פרוסה.עוגות גזר אישיות ללא גלוטן

האמת שזה אחד המתכונים הכי קלים להכנה, טוחנים אם כל המרכיבים בבלנדר עוצמתי או מעבד מזון מעבירים לתבנית שקעים ואופים. אני השתמשתי בתבנית הנהדרת של ECONOW אבל אפשר לגמרי להכין גם בתבנית מאפינס או כל תבנית עוגות קטנות. אם בא לכם את התבניות של ECONOW תדעו שיש לנו 10% הנחה עליהן עם הקוד NETA.עוגות גזר אישיות ללא גלוטן

העוגות האישיות מכילות כמות גבוה של בטא קרוטן מהגזר, סיבים תזונתיים משיבולת השועל ובגדול אם משתמשים בגרסה ללא גלוטן, מקבלים מאפה מושלם לצליאקים או מי שנמע מגלוטן. הייתי רוצה לספר לכן שאין בהן טיפת סוכר, כי לא הוספתי סוכר אבל מייפל מכיל פחמימה פשוטה שהיא סוכר לכל דבר. בעיני הכמות של הסוכר בכל עוגה אישית ממש זניח ולכן אין לי שום בעיה איתה.עוגות גזר אישיות ללא גלוטן

רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג או הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ השקטה שלנו
רוצים ללמוד לקרוא את תוויות המזון ולדעת לפענח את האותיות הקטנות על גו המוצרים בסופר? הצטרפו למדריך לקריאת תוויות מזון
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

עוגות גזר אישיות ללא גלוטן

מספר מנות 10 עוגות אישיות

מצרכים

  • 200 גרם גזרים (כשתי יחידות בינוניות)
  • 80 גרם שיבולת שועל
  • 120 גרם שקדים טבעיים
  • 2 ביצים
  • 70 מ"ל מייפל
  • 60 מ"ל מיץ תפוזים טבעי
  • גרידה מחצי קליפת תפוז
  • 30 מ"ל שמן
  • 1 כפית אבקת אפייה

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית שקעים בספריי שמן.

  2. מכניסים לקערה של מעבד מזון או בלנדר עוצמתי את כל הרכיבים, טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד ומעט סמיך.

  3. יוצקים את הבלילה לתבנית השקעים.;

  4. אופים 35-40 דקות או עד שקיסם שננעץ בעוגות יוצא יבש ועם פירורים.

  5. מצננים מעט, מחלצים מהתבנית ומגישים.

  6. אפשר לפזר מעל העוגות המוכנות מעט אבקת סוכר אם אוהבים.

בטח יעניין אתכם גם

Leave a Comment






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.