בתקופה האחרונה פחות בא לי בשר. זה לא שהפכתי צמחונית או טבעונית, פשוט משהו השתנה בצורך שלי לאכול מוצרים מהחי ובמקום להכין לצהריים חזה עוף או קציצות אני מוצאת את עצמי אוכלת הרבה יותר טופו ותחליפי בשר.
אתם לא מבינים איך שמחתי כשגיליתי את הטחון מהצומח של מיטלס פארם. התחשק לי פאד קפאו והחלטתי לנסות להכין אותו על בסיס טחון מהצומח. עכשיו לפני שאתם מגלגלים עיניים, שזה בדיוק מה שעדי עשה לפני שטעם, תאמינו לי שזה טעים בדיוק כמו הגרסה הבשרית.
אני אוהבת להכין בבית פאד קפאו, כי זה מזכיר לי את תאילנד. ובגלל שלמרות כל התיכנונים שלנו להגיע לתאילנד בשנה וחצי האחרונות, פאד קפאו זה הכי קרוב שהגענו.
אז למה להכין פאד קפאו צמחוני? כי במקום להשתמש בבשר אדום רווי שומן, מכינים את אותה מנה בלי טיפת שומן רווי. הטעם יוצא בול אותו דבר ומסיימים את הארוחה בכיף, כי אנחנו יודעים שעשינו בחירה בריאה יותר עבורנו ועבור משפחתנו.
ואם אתם טבעונים אתם יכולים לוותר על הביצה או להוסיף ביצת חופש.
אל תשכחו לתייג אותי בתמונות של הפאד קפאו שלכם באינסטוש ובפייס!!
למתכונים טבעוניים נוספים לחצו פה!
פאד קפאו צמחוני
מצרכים
- 2 כפות שמן זית
- 5 שיני שום קלופות וקצוצות דק
- 2 כפיות צ'ילי יבש גרוס
- 1 חבילה טחון מן הצומח של מיטלס פארם
- 3 כפות רוטב סויה ללא נתרן
- 2 כפות סילאן
- עלים מצרור בזיליקום
- 3 ביצים להגשה אפשר ביצי חופש או לוותר לגמרי
הוראות הכנה
-
מחממים במחבת שמן זית, שום וצ'ילי. מטגנים תוך כדי ערבוב כחצי דקה.
-
מוסיפים את הטחון מן הצומח ומטגנים 8 דקות, תוך כדי ערבוב מתמיד.
-
מוסיפים לחבת סילאן וסויה ומערבבים היטב.
-
מוסיפים את עלי הבזיליקם ומטגנים עוד 2 דקות תוך כדי ערבוב.
-
מגישים על מצע של אורז לבן. אפשר להוסיף מעל ביצת עין מטוגנת.
**פוסט בשיתוף MEATLESS FARM
1 comment
אפשר להחליף את הבשר מהצומח בטופו מפורר?