[bws_google_captcha]

מאפינס פרג לימון קצת יותר בריאים

מאת נטע ליבנה
מאפינס פרג לימון קצת יותר בריאים

אני עדיין מסתובבת ולא מאמינה שחזרנו לשגרה. אחרי הסגרים של הקורונה, המלחמה העדיין נראת לי כהזייה והגנים שנסגרים ונפתחים כמו דלת הזזה בסופר. הראש שלי עדיין לא ממש תופס את העניין הזה של חזרה לשגרה. אז ברור שיש לי מלא קצוות לסגור. וברור שלפרסם פוסטים בבלוג נדחק טיפה הצידה. ועדיין לא יכולתי לעצור את עצמי מלספר לכם על המאפינס פרג לימון הקצת יותר בריאים שהכנתי השבוע.מאפינס פרג לימון קצת יותר בריאים

מאפינס משגעים שעושים לבית להריח כמו פרדס וקונדיטוריה ביחד. כאלה שמכינים בקערה אחת ובםפחות מחמש דקות עבודה. מערבבים רטובים עם סוכר, מוסיפים יבשים, אופים ומוציאים מהתנור מאפינס פרג לימון חלומיים.מאפינס פרג לימון קצת יותר בריאיםמאפינס פרג לימון קצת יותר בריאים

ולמה המאפינס קצת יותר בריאים אתם שואלים? כי הוספתי להם קוואקר!! כלומר, עוד סיבים תזונתיים בריאים שמוסיפים גם לחות נהדרת למאפה והופכים אותו לעוד יותר טעים וכיפי.מאפינס פרג לימון קצת יותר בריאים

והנה עוד טיפ רגע לפני שאתם רצים להכין. תכינו מראש כמות כפולה ותקפיאו. מאפינס פרג לימון נשמרים בהקפאה מצויין ובחיי שלקום בבוקר ולחמם לעצמכם מאפין טרי זה אחד הדברים הכי שווים שאפשר לעשות, כדי להתחיל את הבוקר בכיף.

אל תשכחו לחזור ולספר לי איך יצא בעמוד האינסטגראם ובפייסבוק
מתכונים נוספים למשלוח מנות תמצאו פה!

מאפינס פרג לימון קצת יותר בריא

מספר מנות 8 מאפינס

מצרכים

  • 1 ביצה
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • גרידה מלימון שלם
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 3/4 כוס קמח
  • 1/2 כוס קוואקר שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס פרג טחון

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה ביצה, שמן, סוכר, גרידת לימון ומיץ לימון.

  2. מוסיפים קמח, קוואקר, אבקת אפייה, מלח ופרג. מערבבים רק עד לאיחוד.

  3. מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים מרופדת במנג'טים ומרססים בספריי שמן.

  4. אופים 12-17 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

  5. מגישים חם.

הערות

אפשר לצנן היטב, להעביר לשקיות זיפ לוק או קופסא אטומה ולהקפיא.
נשמר בהקפאה 4 שבועות.

 

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה