אני יודעת שחורף, אבל לליאו יש קטע עם גלידות בשבועות האחרונים. כבר הכנתי כל שילוב של גלידה משני מרכיבים בנינג'ה והחלטתי שבא לי לגוון, אז הכנתי חטיף יוגורט קפוא שזה בעצם יוגורט עם פירות ותוספות שאוהבים. וואווו זה פשוט כל כך, שאני מסתכלת על המגש הריק ולא ממש מבינה איך לא הכנתי את זה עד עכשיו.
חטיף יוגורט קפוא, גאונות זה מה שזה! מערבבים יוגורט עם מייפל ווניל מפזרים מעל פירות שאוהבים ומקפיאים. עכשיו אם אתם בקטע של להתפרע אתם יכולים להוסיף גם שוקולד מומס, עוגיות לוטוס או חמאה ואפילו חמאת בוטנים או קרמל מלוח. אבל אני כרגיל בחרתי בגירסה היור בריאה כי מה לדיאטנית ולבן שלה ולשוקולד?
יצא חטיף היסטרי שליאו נישנש אחרי הגן וגם בבוקר למחרת לפני הגן כארוחת בוקר. כי בשבילו זה גלידה ובשבילי חלב 😉 וכן, חורף אבל בואו אנחנו לא בפולין ובישראל זה הכי לג'יט לאכול חטיפים קפואים גם באמצע פברואר.
ממליצה לכם לשים מגש בפריזר בדקות הקרובות ולהבטיח לעצמכם חטיף משובח ומתקתק בשעו הקשות של היום או כנישנוש כיפי בערב.
רוצו להכין אותם ואל תשכחו לחזור ולספר לי איך היה בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה
חטיף יוגורט קפוא
מצרכים
- 400 מ"ל יוגורט 1.7%
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף מייפל
תוספות
- 5 תותים פרוסים
- 2 כפות אוכמניות
- 1 כף קוקו ניבס
הוראות הכנה
-
מערבבים בקערה יוגורט, מייפל ותמצית וניל.
-
מעבירים את התערובת לתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
-
מפזרים מעל את התוספות ומעבירים לפריזר ללפחות שעתיים.
-
מוצאים מהפריזר וחותכים עם סכין לחתיכות בגודל שאוהבים, אפשר גם לשבור עם הידיים.
-
שומרים בקופסא אטומה בפריזר.
הערות
- עם התוספות אפשר לשחק לפי הטעם. אני אוהבת להוסיף מעל גרנולה, פירות יבשים, פירות עונתיים, פרורי שוקולד, אגוזים וכל תוספת שאתם אוהבים.
2 comments
שלום,
במה ניתן להמיר את הקוקו ניבס?
תודה
אגוזים קצוצים שאוהבים או לוותר בכלל 🙂