Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
חטיף תירס אפוי בתנור

חטיף תירס אפוי בתנור, איך לא חשבתי על זה קודם?? מכירים? מסתבר שמאז שהתחילה שגעת הטיקטוק יש כמה מתכונים שעושים קריירה טיקטוקית חחחחח אחד מהם זה חטיף תירס אפוי בתנור. בחו"ל קוראים לו corn ribs, הם משוכנעים שלתירס יש טעם של צלעות על האש. אז בואו בדקתי את זה, אין לו טעם של צלעות, אבל הוא טעים בטרוף!!!חטיף תירס אפוי בתנור

מדובר בתירס שפורסים לרבעים, מברישים בתלינים ואופים בתנור. אפילו לא צריך גריל גז או פחמים, למרות שניסיתי את זה בפיקניק וזה יוצא מעולה גם על הגריל.

אז מה הופך אותו ללהיט טיקטוק אתם שואלים, ולמה האמריקאים משתגעים על המתכון הזה? ולא רק האמריקאים גם אני!! מאז שניסיתי אותו לפני חודש, אני מכינה אותו לפחות פעם בשבוע! הוא מושלם לקיץ, טעים, והכי חשוב אני מכינה אותו בצ'יק והוא אחלה נישנוש.חטיף תירס אפוי בתנור

בגדול אני אוהבת תירס עוד לפני שפגשתי את חטיף התירס, גרגרי התירס נחשבים לדגן העשיר ביותר בנוטריינטים. קל להכין תירס, בגדול פשוט מכניסים לסיר וחולטים או מושכים בשמן ותבלינים, שמים בתנור או צולים על גריל. אין פיקניק שאני לא מביאה איתי לפחות אריזה אחת של תירס, כי אני מעדיפה אותו בהרבה מתפוחי אדמה שרובנו רגילים לאכול בפיקניקים.חטיף תירס אפוי בתנור

ועכשיו שעליתי על הגאונות של חתיף תירס אפוי בתנור, אני חייבת לשתף אתכם בלהיט. כמובן שיש סרטון הכנה מלא בטיקטוק ובערוץ היוטיוב שלי, ואני ממש מקווה שתבואו לראות כמה פשוטה ההכנה ותכינו בבית.

@neta.livne

חטיף תירס אפוי בתנור! ##לומדים_עם_טיקטוק ##קיץישראלי ##פוריו ##cornribs ##corntok ##foodhacj ##foodtrends

♬ Happy Up Beat (Medium) – TimTaj

הכנתם את המתכון, אל תשכחו לתייג אותי בתמונות שלכם באינסטוש ובפייס!!
למתכונים טבעוניים נוספים לחצו פה!

3 from 1 vote
הדפס

חטיף תירס אפוי בתנור

מצרכים

  • 3 קלחי תירס נקיים מהמעטפת והשערות
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית צ'ילי יבש
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה אפשר גם מעושנת
  • 3/4 כפית מלח
  • גרידה מלימון אחד

להגשה

  • פרמזן מגורדת
  • חופן פיטרוזליה קצוצה דק

הוראות הכנה

  1. פורסים את קלחי התירס לרבעים - מעמידים את התירס ועם סכין חדה חוצים לאורכו, כל חצי חוצים לאורכו גם. כך שמתקבלים 4 חלקים.

  2. מניחים את רבעי התירס על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כך ששיני התירס יהיו קלפי מעלה.

  3. מכינים את התבלינים: מערבבים בקערה שמן זית, צ'ילי, אבקת שום, פלפל שחור, מלח וגרידת לימון.

  4. מורחים את התירסים בתבלינים.

  5. אופים בתנור על 180 מעלות 15-20 דקות או עד שהתירסים מתקפלים מעט ומזהיבים.

  6. מגישים את התירסים חמים עם מעט פרמזן ופיטרוזליה קצוצה מעל.

חטיף תירס אפוי בתנור

בטח יעניין אתכם גם

1 comment

דוד 13 באוקטובר 2024 - 1:10

3 stars
התיבול מוצלח אבל רעיני התירס נדבקים לשיניים

Reply

Leave a Comment






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.