Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
חטיפי אנרגיה טבעוניים ללא אפייה

תכלס הכל התחיל מחטיפי אנרגיה טבעוניים שבכלל קיבלתי הביתה. ליאו התלהב מהם והחליט שזה "חטיך שלא מתייבש", חיסל 4 חטיפים ביומיים וביקש שאקנה לו עוד. זה לא שיש לי בעיה עקרונית עם לקנות חטיפים, אני נוטה לעשות את זה מדי פעם וממש אוהבת שיש לי פתרון מהיר לפעמים שלא הספקתי להכין. אבל אתמול החלטתי שאני מכינה את אותם חטיפים בבית, זה לקח לי פחות מ-10 דקות עבודה והתוצאה היתה טעימה כמו הגירסה הקנויה אם לא יותר.חטיפי אנרגיה טבעוניים ללא אפייה שמכינים מ-5 מרכיבים בלבד ובכלום עבודה. יכולים להיות ארוחת בוקר בריאה וכיפית או נישנוש בריא לאמצע היום עם הקפה

יש בבלוג מתכונים לחטיפי אנרגיה, אפילו יש סרטון יו טיוב של אחד מהם. אבל הפעם החלטתי ללכת על חטיפי אנרגיה טבעוניים ללא אפייה. כלומר בפחות עבודה, כי רמת העצלנות שלי בשבועות האחרונים חוצה את גבולות ההיגיון וגם כי לא התחשק לי להדליק את התנור.חטיפי אנרגיה טבעוניים ללא אפייה שמכינים מ-5 מרכיבים בלבד ובכלום עבודה. יכולים להיות ארוחת בוקר בריאה וכיפית או נישנוש בריא לאמצע היום עם הקפה

ולמה להכין בבית? חוץ מזה שזה יותר זול מכל גירסה קנויה. זה יותר בריא, זה בלי תוספות של חומרים משמרים ואפשר להכין ביחד עם הילדים, מה שסוגר לכם פינה לפעילות אחר צהריים כיפית במטבח.

אה…. ובחטיפי אנרגיה היום אין תוספת של סוכר לבן. הממתיק היחיד שתמצאו במתכון הוא מייפל. וכן, זה סוכר אבל טיפה יותר טוב מסוכר לבן ומעובד.

מצרפת סרטון עם כל שלבי ההכנה של חטיפי אנרגיה טבעוניים ללא אפייה

 

רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?).

אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים להשאיר פרטים פה!

 

חטיפי אנרגיה טבעוניים ללא אפייה

מצרכים

  • 3 כוסות שיבולת שועל גסה
  • 1 כוס חמאת בוטנים טבעית
  • 1/4 כוס רסק תפוחים או בננה מרוסקת
  • 1/4 כוס מייפל
  • 1/4 כוס קונפיטורת פרי ללא תוספת סוכר

הוראות הכנה

  1. קולים את שיבולת השועל במחבת על אש בינונית 3-5 דקות. מערבבים תוך כדי, השיבולת שועל מוכנה כשהיא מוכנה את צבעה ומתחילה להדיף ריח אגוזי.

  2. מורידים מהאש ומניחים לצינון.

  3. בנתיים מערבבים בקערה את יתר המרכיבים.

  4. מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים עד שנוצרת מסה אחידה של שיבולת שועל עטופה בדבק.

  5. מעבירים את המסה לתבנית 20X20 מרופדת בנייר אפייה ומצננים לפחות שעתיים לפני שחותכים לחטיפים בגודל שאוהבים.

  6. שומרים בקופסא אטומה במקרר.

2 comments
0

בטח יעניין אתכם גם

2 comments

דניאל 27 באפריל 2022 - 17:25

היוש
יש אפשרות לוותר על הבננה או על הרסק תפוחים

Reply
רחל 12 במאי 2022 - 14:59

הי,
אפשר להמיר את המייפל בדבש או בסילאן?

Reply

Leave a Comment






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.