Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
לחמניות כוסמין רכות

לחמניות כוסמין רכותגילוי נאות: פרסום ממומן בשיתוף מורפי ריצ'רדס מבית היבואן הרישמי שריג

מי מאיתנו לא מכירה את הבקרים האלה שנכנסנו למטבח להכין סנדוויץ לפיצים וגילינו שאין כלום בבית. טוב אולי יש איזה גבינה וירק במקרר, אבל נגמרו הלחמניות והפיתות ונתקענו רגע לפני שצריך כבר לצאת ליום. אז במיוחד בגלל זה החלטתי לעלות פה את המתכון שאני מכינה אצלי בבית ללחמניות כוסמין רכות ונהדרות שעוברות הקפאה והפשרה באופן מושלם. כאלה שתמיד כיף שיהיו בפריזר בדיוק לבקרים המעצבנים האלה. לחמניות כוסמין רכות

עכשיו לא רק שמדובר על לחמניות שקל להכין ולהקפיא, אלה על לחמניות כוסמין רכות ובריאות! כן, כאלה שממש נשמח להכין איתם סנדוויץ לילדים וגם לנו. הן גם נהדרות בטוסטר עם גבינה ועגבניה וגם טעימות עם ממרח שוקולד פשוט. הן בסיס נהדר וקצת יותר טוב לכל סנדוויץ שתחליטו להכין.

רגע פרקטי, נכון שכוסמין מלא הוא הכי עדיף. אבל, מאוד לא כיף להכין לחמניות ממאה אחוז כוסמין מלא. הלחמניות יוצאות דחוסות ולא כולם אוהבים את זה. אז הכנתי לחמניות מחצי קמח לבן (אפשר כוסמין או חיטה) וחצי כוסמין מלא. ככה אנחנו מקבלות את היתרונות הבריאותיים ועדיין אוכלות לחמניות טעימות וקלילות.לחמניות כוסמין רכות

הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

5 from 1 vote
הדפס

לחמניות כוסמין רכות

מספר מנות 25 לחמניות

מצרכים

  • 1 כפית מלח
  • 500 גרם קמח לבן
  • 500 גרם קמח כוסמין מלא
  • 2 כפות שמרים
  • 3 כפות סילאן
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 550 מ"ל מים

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים למעט הציפוי לקערת מיקסר לפי הסדר שכתוב.

  2. מפעילים את המיקסר עם וו לישה על מהירות איטית לשמונה דקות בדיוק.שימו לב מתקבל בצק דביק מעט וזה בול מה שצריך להיות

  3. מוציאים את הבצק מהקערה ולשים עם ידיים לכדור אחיד. משמנים את הקערה ומחירים את כדור הבצק פנימה. סוגרים את הקערה עם ניילות נצמד או קובע מקלחת ומניחים לו לתפוח ללפחות שעה או עד שמכפיל את גודלו.

  4. מוציאים את הבצק למשטח עבודה נקי ומחלקים ל-25 חלקים, כשבעים גרם לכל חלק.מכדררים את פיסות הבצק לכדורים.

  5. מכינים 2 קערות. אחת עם מים והשניה עם מרכיבי הציפוי.טובלים כל כדור במים ואז מעבירים לקערת הציפוי ומצפים מכל הצדדים.

  6. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה מכסים במגבת ומתפיחים לעוד חצי שעה.

  7. מחממים תנור ל-200 מעלות.

  8. משפריצים מעט מים על הלחמניות ואופים 20 דקות או עד שהלחמניות משחימות.

  9. מצננים היטב לפני שמעבירים לשקית זיפ לוק או קופסא ומעבירים לפריזר.

4 comments
0

בטח יעניין אתכם גם

4 comments

סתו 26 בינואר 2024 - 7:26

נראות מעולה! איזה ציפוי את עושה? או שפספסתי במתכון או שלא רשום

Reply
Gadi 18 באפריל 2024 - 11:35

מה את שמה בתערובת הציפוי

Reply
גדי 18 באפריל 2024 - 11:50

אפשר להחליף קמח שיבולת שועל במקום קמח לבן?

Reply

Leave a Comment






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.