Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

עוגת יוגורט מ-4 מרכיבים בלבד

מאת נטע ליבנה
עוגת יוגורט מ-4 מרכיבים בלבד

מה יותר שבועות מעוגת יוגורט מ-4 מרכיבים בלבד! הנה אני יוצאת מהארון, אני לא אוהבת עוגות גבינה! לא יודעת למה, אני צמכינה עוגות גבינה מהממות. הן מתחסלות ישר מהתבנית ואני מודה שהן יוצאות לי גם ממש טעימות. אבל אני מתה על הג'אנר, מעדיפה תמיד עוגות אחרות.עוגת יוגורט מ-4 מרכיבים בלבד

אז הכנתי עוגת יוגורט מ-4 מרכיבים בלבד! והיא סופר עדינה, טעימה ולמרות שזה בעצמם סוג של עוגת גבינה, משום מה היא באה לי טוב בבוקר עם הקפה הקר וגם כקינוח קליל אחרי ארוחה כבדה. עוגת יוגורט מ-4 מרכיבים בלבד

אז הנה הוא, המתכון הראשון לשבועות. וכן, לבקשתכן, הוא קצת יותר בריא ועם הרבה פחות סוכר ושומן ממתכון עוגת גבינה קלאסי. ההכנה סופר מהירה והוא יהייה מושלם גם בימי חול.

אם הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

עוגת יוגורט מ-4 מרכיבים בלבד

מספר מנות 1 תבנית בקוטר 20 ס"מ

מצרכים

  • 450 גרם יוגורט יווני שאוהבים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 6 ביצים
  • 1/2 כוס קורנפלור

הוראות הכנה

  1. טורפים את היוגורט והסוכר בקערה.

  2. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.

  3. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים רק עד לאיחוד.

  4. מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.

  5. אופים על 180 מעלות כשעה או עד שהחלק העליון של העוגה ממש תופח ומזהיב יפה.

  6. מצננים כחצי שעה בטמפרטורת החדר ומיד מעבירים למקרר ללפחות שעתיים לפני שמגישים.

  7. אפשר לפזר מעל תוספות כמו תותים/אוכמניות/דובדבנים/פטל ואבקת סוכר ממש לפני ההגשה.

2 comments
0

בטח יעניין אתכם גם

2 comments

רוני 21 ביוני 2023 - 18:05

הי….יש תחליף לקורנפלור? יותר בריא?

Reply
נטע ליבנה 2 בספטמבר 2023 - 17:17

במתכון הזה אין, אבל זו כמות קטנה יחסית לכל העוגה

Reply

Leave a Comment






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.