מה יותר שבועות מעוגת יוגורט מ-4 מרכיבים בלבד! הנה אני יוצאת מהארון, אני לא אוהבת עוגות גבינה! לא יודעת למה, אני צמכינה עוגות גבינה מהממות. הן מתחסלות ישר מהתבנית ואני מודה שהן יוצאות לי גם ממש טעימות. אבל אני מתה על הג'אנר, מעדיפה תמיד עוגות אחרות.
אז הכנתי עוגת יוגורט מ-4 מרכיבים בלבד! והיא סופר עדינה, טעימה ולמרות שזה בעצמם סוג של עוגת גבינה, משום מה היא באה לי טוב בבוקר עם הקפה הקר וגם כקינוח קליל אחרי ארוחה כבדה.
אז הנה הוא, המתכון הראשון לשבועות. וכן, לבקשתכן, הוא קצת יותר בריא ועם הרבה פחות סוכר ושומן ממתכון עוגת גבינה קלאסי. ההכנה סופר מהירה והוא יהייה מושלם גם בימי חול.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.
עוגת יוגורט מ-4 מרכיבים בלבד
מצרכים
- 450 גרם יוגורט יווני שאוהבים
- 1/4 כוס סוכר
- 6 ביצים
- 1/2 כוס קורנפלור
הוראות הכנה
-
טורפים את היוגורט והסוכר בקערה.
-
מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
-
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים רק עד לאיחוד.
-
מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.
-
אופים על 180 מעלות כשעה או עד שהחלק העליון של העוגה ממש תופח ומזהיב יפה.
-
מצננים כחצי שעה בטמפרטורת החדר ומיד מעבירים למקרר ללפחות שעתיים לפני שמגישים.
-
אפשר לפזר מעל תוספות כמו תותים/אוכמניות/דובדבנים/פטל ואבקת סוכר ממש לפני ההגשה.
2 comments
הי….יש תחליף לקורנפלור? יותר בריא?
במתכון הזה אין, אבל זו כמות קטנה יחסית לכל העוגה