איך אני אוהבת שקדים מצופים בשוקולד ומלח מלדון!! האמת שאני אוהבת כל אגוז שמצפים בשוקולד, הבעיה שלי היא שלקנות שקדים בשוקולד שהם טעימים ואיכותיים זה יקר ממש!
אני יודעת שזה לא הכי פופלארי לדבר על זה, אבל וואלה שקדים מצופים בשוקולד זה יקר. ואני גם ככה תמיד מעדיפה להכין בבית, מסיבות בריאותיות בדרך כלל, אבל זה מה שאני מעדיפה וממליצה לכולם "אם אפשר להכין בבית, תכינו, זה תמיד יותר טוב ויותר טעים".
אז באיחור אופנתי, כי פורים כבר מאחורינו וכל משלוחי המנות כבר נשלחו.אבל רגע לפני פסח, קבלו קינוח או נישנוש מושלם של שקדים מצופים בשוקולד ומלח מלדון, שמכינים בבית במהירות והם אחד הדברים הכי טעימים וכיפים שיש. טבעוניים, ללא גלוטן ואפילו מתאימים כקינוח לארוחה בשרית למי ששומר.
הם סופר קראנצ'ים, מפוצצים בטעמים שמשלימים אחד את השני וממש, אבל ממש קלים להכנה. כי כמה קשה יכול להיות מתכון שמכינים מ-3 מרכיבים בלבד?!!
רוצו להכין אותם ואל תשכחו לחזור ולספר לי איך היה בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה
שקדים מצופים בשוקולד ומלח מלדון
מצרכים
- 320 גרם שקדים (2 כוסות)
- 80 גרם שוקולד מריר
- מלח מלדון
הוראות הכנה
-
קולים את השקדים 12 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
-
ממיסים שוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות, מערבבים בין לבין עד שמתקבל שוקולד נוזלי ונוצץ.
-
מכניסים את השקדים הקלויים לשוקולד המומס ומערבבים עד שכל השקדים מכוסים בשוקולד.
-
מרפדים 2 תבניות גדולות בנייר פרגמנט.
-
לוקחים עם כפית כמה שקדים ומניחים בצבר צפוף במגש. חוזרים עך הפעולה עד שהשקדים נגמרים.
-
מפזרים מעל מלח מלדון ומעבירים למקרר ללפחות שעה לפני שמעבירים לכלי אטום או מגישים.
-
שומרים במקרר.
הערות
**לאוהבי החריף, אפשר לפזר מעל גם קצת צ'ילי יבש.
1 comment
שניה וחצי עבודה ויצא ממש מושלם!