Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
תפוצ'יפס אפוי בתנור

תפוצ'יפס אפוי בתנור האופציה השפויה לילדים ומבוגרים שרוצים לאכול בריא וטוב יותר!

החלטתי שהקיץ הזה אני עובדת על מתכונים יותר בריאים, אבל לא סתם מתכונים אלה כאלה של אוכל שליאו תמיד מבקש ממני ךקנות במכולת אחרי הגן. כי נמאס לי לקנות לליאו את השקיות הנוצצות שמכילות אין סוף רכיבים לא ברורים, וטונות של נתרן, שומנים מוקשים, סוכרים וחומרי צבע, טעם ועוד ועוד. תפוצ'יפס אפוי בתנור

אני יודעת שלתת לילדים לאכול הכל ומהכל זה לגמרי עניין של בריאות נפש. כדיאטנית אני מרגישה שלמנוע מילדים עושה דווקא את ההפך ויוצר חסך. אז אני מרשה לליאו חטיף ביום, אבל למה שאני לא אכין את אותו חטיף בדיוק בבית ואחסוך ממנו את הכמויות הלא שפויות של נתרן ושומן?!

אז הכנתי תפוצ'יפס בבית ופתחתי את פינת ה"מחטיף לעדיף" בעמוד האינסטגראם שלי. הפינה שתעסוק באיך להכין חטיפים אולטרה מעובדים בבית ולהפוך אותם למזינים ובריאים לילדים וגם מבוגרים.תפוצ'יפס אפוי בתנור

ורגע לפני שאתם מתחילים לחשוב כמה זה טרחני, תקשיבו זה באמת טיקטוק של מתכון וכל גם יהיו יתר המתכונים בקטגוריה. כל מה שצריך זה תפו"א, שמן, מלח ואם רוצים קצת פפריקה ואבקת שום (לא חובה בכלל).

יאלה מזמינה אתכם לנסות ולבדוק את התגובות של הפיצים בבית. יש מצב שפתרתי לכם מריבה מיותרת אחרי הגן ובכלל.

יאלה לכו להכין ואל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

תפוצ'יפס אפוי בתנור

מצרכים

  • 4 תפוחי אדמה בינוננים
  • ספריי שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית שום
  • 1 כפית פפריקה

הוראות הכנה

  1. פורסים את תפוחי האדמה במנדולינה או סכין חדה לפרוסות בעובי 2-3 מ"מ.

  2. מעבירים את תפו"א לקערה עם מים קרים וקרח ל- 10-30 דקות.

  3. מחממים תנור ל-220 מעלות, מרפדים תבניות תנור בנייר פרגמנט ומרססים בספריי שמן.

  4. מסננים את תפו"א האדמה מהמים, מניחים על נייר מגבת וסופגים היטב עם נייר מגבת נוסף.

  5. מניחים את פרוסות התפו"א בתבנית מרססים מעל שמן ומפזרים את התבלינים.

  6. אופים בתנור 20-25 דקות או עד שתפו"א מזהיבים והופכים קריספים.

  7. מצננים מעט ומגישים.

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.