Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

בייגלה שטוחים ביתיים עשירים בחלבון

מאת נטע ליבנה
בייגלה שטוחים מקמח כוסמין עשירים בחלבון

בייגלה שטוחים ביתיים עשירים בחלבון שמכינים בכלום עבודה ובלי כל החומרים המיותרים שמכניסים לגרסה שיש בסופר   בייגלה שטוחים ביתיים עשירים בחלבון  

בטיול בסופר לפני כמה ימים נתקלתי בשטוחים חלבון. תכלס נראה לי גאוני, בייגלה עשיר בחלבון למה לא? אז ניגשתי והסתכלתי באותיות הקטנות או יותר נכון ברשימת המרכיבים. מה אני אגיד לכם, חשכו עיניי, למה צריך את כל החומרים האלה בחטיף? אבל אמרתי לעצמי נו מילא זה חטיף למבוגרים בואי לכי שניה לחטיף האמיתי ותראי מה יש בו. אז וואלה לא כזה נורא ועדיין יש בו מייצבים ועוד חומרים שאם לא חייבים אפשר בכיף לוותר עליהם.בייגלה שטוחים ביתיים עשירים בחלבון

בייגלה שטוחים ביתיים עשירים בחלבון רגע לפני שאתם קופצים, ברור שאפשר לאכול שטוחים קנויים. מדי פעם זה אחלה פיתרון למבוגרים ולילדים. אבל בואו אם אפשר להכין בבית גירסה יותר טובה ומזינה, למה לא לעשות זאת?

אז נכנסתי למטבח והתחלתי לשחק, ווואלה יצאו לי אחלה שטוחים מקמח כוסמין מלא ותוספת חלבון איכותית. ולא רק שאני יכולה לתת אותם לליאו בלב שלם, הוא גם נכנס איתי למטבח והשתתף בהכנה. נו מהף לא נצל הזדמנות לעבוד על יכולת מוטורית 😉בייגלה שטוחים ביתיים עשירים בחלבון

זה אחד המתכונים הכי פשוטים שיצא לי להכין לאחרונה, מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון או בלנדר טוחנים ואז מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעגלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. סופר קל, סופר פשוט ואקסטרה טעים וכיפי.

 

יאלה לכו להכין ואל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

בייגלה שטוחים ביתיים עשירים בחלבון

מצרכים

  • 200 גרם קמח כוסמין מלא
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כפית שמרים יבשים
  • 200 גרם קוטג' 5%
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 1/4 כוס מים

לקישוט

  • שומשום או מלח גס

הוראות הכנה

  1. מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר או מעבד מזון.

  2. טוחנים עד לקבלת עיסה אחידה, היא צריכה להיות נוזלית ומעט סמיכה.

  3. מעבירים את העיסה לשקית זילוף.

  4. חותכים את שקית הזילוף באלכסון ומזלפים מעגלים בקוטר 3-5 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה, חשוב לשמור על מרווח של לפחות 1 ס"מ בין המעגלים. יוצאות כשלוש תבנית.

  5. מפזרים מעל שומשום או מלח גס ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 20-30 דקות או עד שהשטוחים מזהיבים ומתקשים.

בייגלה שטוחים ביתיים עשירים בחלבון

בטח יעניין אתכם גם

1 comment

ורד אלבו 9 בספטמבר 2024 - 12:19

הכנתי את המתכון בדיוק לפי הכמויות שכתבת. יוצא סמיך מאוד ובלתי ניתן לזילוף.

Reply

השאר תגובה






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.