פנקייק קוואקר טבעוני פשוט, טעים והכי חשוב סופר קל להכנה!
החודש חל יום הטבעונות הבינל"א והחלטתי להכין לכבודו מתכון טבעוני פשוט וכיפי לבלוג. זה מתכון מעולה למי שרוצה להעשיר את התפריט שלו ושל משפחתו בסיבים תזונתיים, למי שרוצה פנקייק לארוחות בוקר אבל מעדיף משהו קצת יותר טוב מפנקייק מקמח לבן עם המון סוכר. וזה מתכון מעולה למיש בא לו פנקייק אבל נגמרו לו הביצים במקרר.
ההכנה סופר פשוטה וקלה, רק מערבבים הכל בקערה ומטגנים פנקייק במחבת. תכלס מה יותר פשוט מזה?
ואם אתם ממש לא בעניין של ערבובים, אתם יכולים גם להכניס את כל המרכיבים לבלנדר, לטחון למרקם חלק, להמתין 10 דקות ולטגן.
ואם אין לכם בבית בננות, אתם יכולים בכיף להחליף אותן ברסק תפוחי עץ טבעי ללא תוספת סוכר.
כבר אמרתי שזה מתכון סופר איזי?
מקווה שתהנו מהמתכון כמו שאנחנו נהנים ממנו אצלנו בבית ❤️
יאלה רוצו להכין! כמו תמיד, מחכה לשמוע איך יצא לכם בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה
פנקייק קוואקר טבעוני
מצרכים
- 1 כוס קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)
- 1 כוס חלב שקדים או כל חלב שאוהבים
- 2 בננות גדולות מעוכות
- 1 כף שמן
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 2/3 כוס קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1 קורט מלח
- 1 כפית קינמון טחון
הוראות הכנה
-
משרים את הקוואקר בחלב לעשר דקות.
-
מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים, מערבבים ונותנים לבלילה לנוח כחמש דקות.
-
מחממים מחבת על אש בינונית, משמנים ויוצקים 2 כפות מהבלילה למחבת החמה. ברגע שמתחילות להיווצר בועות הופכים את הפנקייק ומטגנים עוד דקה או שתיים עד שמזהיב.
-
מורידים מהמחבת וחוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה.
-
מגישים חם בתוספת פירות חתוכים ומייפל טבעי.
גילוי נאות: פוסט זה ממומן על ידי קוואקר. תודה על התמיכה במותגים שמאפשרים את המשך קיום הבלוג המטבח של נטע ועוזרים לי להביא לכם מתכונים חדשים. כל הדעות המובעות בפוסט הן שלי ואינן תלויות בדבר.
3 comments
היי,
במה אפשר להחליף את הקמח?
מה אפשר במקום בננות? או אפשר בננות קפואות?
אפשר רסק תפוחים או בננות קפואות שמפשירים במיקרו לפני ההכנה