תנו לי לספר לכם סוד, אפשר להכין שוקו חם בבית ללא תוספת סוכר. כן, אני מדברת על שוקו אמיתי עם טעם אשיר וארומה של שוקו בדיוק כמו שהוא צריך להיות רק בלי טונות של סוכר מוסף כמו שמכינים מאבקות מוכנות.
הרי שוקו הוא המשקה האולטימטיבי בכל שלב בחיים. לא יודעת מה איתכם, אבל אני לגמרי גדלתי על שוקו בשקית. וגם על שוקו שמכינים משוקולית או אבקת נסטלה (לא עלינו חחח). כשקצת התבגרתי הבנתי ששוקו לא אמור להיות מתוק ברמה של סכרת ושהטעם העשיר והעמוק בכלל מגיע מאבקת קקאו איכותית ובכלל לא מהסוכר.
אז קבלו את המתכון שי לשוקו חם ביתי ללא תוספת סוכר. משקה מושלם לימים קרים, כזה ששותים בהנה ובלי רגשות אשם.
יאלה רוצו להכין! כמו תמיד, מחכה לשמוע איך יצא לכם בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה
שוקו חם
מצרכים
- 1 ו-1/2 כפיות קקאו איכותי
- 1 כפית שוקולד צ'יפס מריר לפחות 60%
- 3/4 כוס מים רותחים
- 1/4 כוס חלב חם
- מעט קינמון
הוראות הכנה
-
מניחים בכוס קקאו ושוקולד מריר.
-
מוזגים מעל מים רותחים ומערבבים היטב עד שהקקאו והשוקולד נמסים לגמרי.
-
מקציפים חלב חם עם מקצף ידני או במכשיר הקצפה ומוזגים מעל.
-
מפזרים מעל מעט קינמון ומתענגים על משקה חם וכיפי.
1 comment
אבל בכפית שוקולד צ'יפס מריר לפחות 60% יש סוכר
הכותרת טיפה מטעה, כי מישהו אחר כבר הוסיף סוכר