[bws_google_captcha]

עוגת גזר ושיבולת שועל לארוחת בוקר

מאת נטע ליבנה
עוגת גזר ושיבולת שועל לארוחת בוקר

אני באובססיה על עוגת גזר בשבועות האחרונים! זה התחיל עם כדורי אנרגיה בטעם עוגת גזר והיות ממשיך עם מתכון היסטרי לעוגת גזר ושיבולת שועל שאפשר לאכול כארוחת בוקר במקום דייסה.עוגת גזר ושיבולת שועל לארוחת בוקרעוגת גזר ושיבולת שועל לארוחת בוקר

כי מי לא אוהב עוגת גזר? ועוד בימים קרים לצד קפה טוב או תה עם דבש, תגידו ת'אמת אין דברים הרבה יותר כיפים מזה.
אז הכנתי עוגת גזר ושיבולת שועל שכל ילד יכול להכין, באת! כל מה שצריך זה לערבב את כל המרכיבים ביחד ולאפות, הכי הכי קל בעולם.עוגת גזר ושיבולת שועל לארוחת בוקר

והטעם וואווו שאתם לא מבינים, ליאו חיסל שתי חתיכות בלי למצמץ. וגם אני ועדי היינו צריכים לעצור את עצמינו מלחסל את התבנית.

בקיצור, קבלו ארוחת בוקר מושלמת לימים הקרירים של החורף. אפשר להכין אותה בבוקר או ערב מראש ורק לחמם מעט לפני שיושבים לאכול. וכן יש בה 1/3 כוס סוכר אבל זה מתחלק על מגש שלם של עוגה, אז בעיני לגמרי אופציה מאוזנת לארוחת בוקר שתחזיק אתכם שבעים ומרוצים לכמה שעות. ובכלל זו אחלה עוגה גם כשאתם מארחים.עוגת גזר ושיבולת שועל לארוחת בוקר

רוצו להכין! כמו תמיד, מחכה לשמוע איך יצא לכם בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה

עוגת גזר ושיבולת שועל לארוחת בוקר

מצרכים

  • 2 ו-1/2 כוסת קוואקר, שיבולת שועל להכנה מהירה  (225 גרם)
  • 1 ו-1/2 כוסותץ גזר מגורד כ-(3 גזרים בינוניים)
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • 2 כפיות קינמון טחון
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר יבש טחון
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כוסות חלב
  • 2 כפות שמן
  • 1 ביצה
  • 1 כוס פקאנים קצוצים

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה, עד לקבלת עיסה אחידה. התערובת נראת מעט רטובה וזה בסדר, כי הקוואקר סופג את החלב באפייה.

  2. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט.

  3. אופים על 180 מעלות 25-30 דקות או עד שהעוגה מזהיבה.

  4. מצננים מעט ומגישים שהעוגה עדיין חמימה.

גילוי נאות: פוסט זה ממומן על ידי קוואקר. תודה על התמיכה במותגים שמאפשרים את המשך קיום הבלוג המטבח של נטע ועוזרים לי להביא לכם מתכונים חדשים. כל הדעות המובעות בפוסט הן שלי ואינן תלויות בדבר.

6 comments
0

בטח יעניין אתכם גם

6 comments

מירי 28 בדצמבר 2022 - 7:13

האם ניתן להחליף את החלב למשקה סויה?

Reply
נטע ליבנה 28 בדצמבר 2022 - 15:22

אפשר להדתמש בכל חלב שאוהבים

Reply
מיכל 17 בפברואר 2023 - 15:32

היוש, איך ניתן לטבען? יש תחליף הולם לביתה?

Reply
נטע ליבנה 29 באפריל 2023 - 20:49

לא יודעת לענות, אולי בננה

Reply
הילה 16 ביוני 2023 - 9:44

האם חייב לשים ג'ינג'ר?

Reply
נטע ליבנה 2 בספטמבר 2023 - 17:17

ממש לא, אם את לא אוהבת תורידי

Reply

השאר תגובה