Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

מעדני חלב ביתיים שילדים ומבוגרים אוהבים

מאת נטע ליבנה
מעדני חלב ביתייים

מי לא אוהב מעדני חלב? אני לא מכירה הרבה ילדים שלא אוהבים לפתוח מעדן וללקק מהכפית, למבוגרים זה טעם של ילדות ופתרון מהיר להציע לקטנטנים כנשנוש בבוקר, אחרי הגן או בארוחת ערב. ידעתם שאפשר להכין מעדני חלב ביתיים בפחות מחמש דקות עבודה?

מעדני חלב ביתייםמעדני חלב זה נוח, זה זמין ובואו נודה באמת זה ממש ממש טעים! אבל ולצערי יש אבל גדול, אם תהפכו כל מעדן תגלו שהוא מכיל תוספת סוכר, זה יכול לנוע בין 2-3 כפיות לפעמים אפילו יותר. כשמשרד הבריאות ממליץ להגביל את צריכת הסוכר המוסף לעד 5 כפיות ביום, לסיים יותר מחצי מהכמות על מעדן תמיד מרגיש לי קצת בזבזני.מעדני חלב ביתיים

וברור שמעדן חלב זה פתרון מהיר וקל, אבל באיזה מחיר? למה להתעקש על הגרסה הקנויה שמכילה גם חומרי טעם וריח וצבעי מאכל, כשאפשר להכין מעדן שלא נופל בטעם ובמרקם והוא גם הרבה יותר בריא. מעדני חלב ביתיים, זה אחד הטריקים הכי שווים שאני הולכת להציע לכם. לוקח כלום זמן ועבודה להכין אותם ובאמת שאין מה להשוות למעדנים הקנויים, בטעם ובאיכות וההרכב.מעדני חלב ביתיים

אז קבלו ארבעה מתכונים סופר פשוטים וטעימים, למעדני חלב ביתיים שכולם אוהבים. לפעוטות, לילדים ואפילו לטינייג'רז ומבוגרים שרוצים משהו מהיר וכיפי לארוחת בוקר, אחרי אימון או כנשנוש.

רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)

הכנתם את המתכון, אל תשכחו לתייג אותי בתמונות שלכם באינסטוש ובפייס!!

3 from 1 vote
הדפס

מעדן גבינה מוקצפת בטעם תות בננה

מספר מנות 1 מעדן

מצרכים

  • 3 כפות גבינה לבנה 9%
  • 2 תותים קפואים
  • 1/2 בננה קפואה
  • 1 כפית אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים לכוס של נינג'ה שייקר או כל מעבד מזון אחר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

  2. מעבירים את הקרם שנוצר לכלי מתאים, סוגרים עם מכסה ומכניסים למקרר ללפחות 4 שעות כדי שיתייצב.

3 from 1 vote
הדפס

מעדן גבינה מוקצפת בטעם בננה

מצרכים

  • 3 כפות גבינה לבנה 9%
  • 1 בננה קפואה
  • 1 כפית אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים לכוס של נינג'ה שייקר או בלנדר חזק וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

  2. מעבירים את הקרם לצנצנת, סוגרים ומעבירים למקרר ללפחות 4 שעות כדי שהמעדן יתייצב.

3 from 1 vote
הדפס

פרוזן יוגורט פירות יער

מספר מנות 1 פרוזן

מצרכים

  • 200 מ"ל יוגורט 3% אפשר לשחק עם אחוזי השומן
  • 1/2 כוס מיקס פירות יער קפואים או כל פרי אחר שאוהבים
  • 1 כפית מייפל טבעי

הוראות הכנה

  1. מעבירים את היוגורט לתבנית קרחונים ומכניסים לפריזר ללפחות שעתיים.

  2. מכניסים את קרחוני היוגורט, פירות היער והמייפל לכוס הנינג'ה שייקר או לבלנדר עוצמתי.

  3. טוחנים עד לקבלת מרקם רצוי ומגישים.

הערות

  • אפשר לשחק עם טעמי הפרי לפי העדפה אישית.
  • אפשר להוסיף פקאנים מסוקרים או אגוזים שאוהבים לפני שמתחילים לטחון 
3 from 1 vote
הדפס

סמודי שוקו בננה

מצרכים

  • 1 כוס בננות קפואות
  • 1 תמר מהג'ול מגולען
  • 1 כף קקאו איכותי

טופינגס שאוהבים

הוראות הכנה

  1. מעבירים את הבננות, תמר וקקאו לכוס שייקר נינג'ה וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.

  2. מעבירים לקערית הגשה ומפזרים מעל טופינגס שאוהבים.

**פוסט בשיתוף נינג'ה מבית שריג היבואן הרשמימעדני חלב ביתיים

2 comments
0

בטח יעניין אתכם גם

2 comments

Ronit 15 בינואר 2022 - 15:23

3 stars
מה בריאות באינסטיג פודינג וניל?
יש תחליף ?

Reply
דידי 28 במאי 2023 - 15:23

ואו מתכונים מ ולים תודה !

Reply

Leave a Comment






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.