איך אני אוהבת את טיקטוק!! הוא שואב לי שעות על גבי שעות מזמני הפנוי וכל כך כיף שם שאני מנסה להבין מה עשיתי לפני שהפלטפורמה בכלל עלתה. ומה הכי כיף בטיקטוק אתם שואלים? בעיני זה לגלות מתכונים טרנדיים חדשים וטעימים כמו המתכון לטוסט יוגורט שהוא פשוט וטעים ושוב איך לא חשבו על זה קודם.
כבר כמה ימים שהמתכון משתלט לי על הפיד מליוני תיוגים והמון שיטות הכנה לטוסט יוגורט שזה בסופו של דבר פשוט טוסט במילוי ביצה ויוגרט שיוצא חלומי ומושלם. אז אתמול החלטתי שאני חייבת להכין אותו בבית, כי באמת שזה נראה לי כל כך שטותי ולא ברור שהייתי חייבת לבדוק בעצמי.
ו….וואווו כמובן שאם אתם קוראים את הטקסט עכשיו וטרחתי לכתוב פוסט מתכון זה באמת יצא פגז!! מסתבר שמתכונים לא נהיים סתם ויראלים או שכן, אבל זה כבר לפוסט אחר לגמרי.
בקיצור, מדובר בארוחת בוקר סופר טעימה וחמימה או נישנוש כיפי בדיוק לימים קרים כמו שיש לנו עכשיו. ההכנה פשוטה ומהירה והתוצאה באמת חלומית. ממליצה לכם לרוץ למטבח ולהכין לכם שתי פרוסות טוסט יוגורט כבר עכשיו. מבטיחה לכם שאתם הולכים להתמכר.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?).
טוסט יוגורט - המתכון שכובש את הטיקטוק
מצרכים
למילוי
- 1 ביצה
- 2 כפות יוגורט
- 1 כפית מצית וניל
לטוסט
- 2 פרוסות לחם שאוהבים
טופינגס
- 1 כף אוכמניות
- 1 כף שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה
-
טורפים בקערית ביצה, יוגורט ווניל.
-
בעזרת כף או אצבעות מייצרים דקעים בפרוסוט הלחם.
-
יוצקים את הבלילה לשקעים ומפזרים מעל את הטופינגס.
-
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
הערות
- אפשר לגוון את הטופינגס!! ניסיתי כבר פקאנים ותותים שהיו כיפים וטעימים. אפשר גם פרוסות אפרסמון, פטל, בננות או כל פרי שאוהבים.
1 comment
נראה מעולה! כדאי לערוך את הפוסט, יש מלא שגיאות הקלדה:)