עוד לא נגמר פורים והנה עולה לא מתכון מושלם לפסח, פאדג' שוקולד ואגוזי לוז שהואט קינוח פרוו טבעוני ונהדר לסיום ארוחת החג. בגדול פאדג' שוקולד זה אחד הקינוחים שאני הכי אוהבת שמגישים לי. כי זה ספק קינוח וספק נישנוש קרמי שממש כיף לאכול.
עכשיו תקשיבו כבר יש מתכון לטראפלס שוקולד פאדג'ים בבלוג, אבל פה מדובר על משהו קצת שונה. האמת היא שזה סוג של רוגוסה אם יצא לכם לקנות בדיוטי פריי או בחנויות ממתקים שוות במיוחד, רק שאין כאן שום תוספת של סוכר ושום חומר משמר. כלומר אותו שוקולד מוכר עם 100% רכיבים טבעיים ובריאים.
ועוד משהו זה מתכון שלוקח באמת חמש דקות להכין ומ-3 מרכיבים בלבד אם לא סופרים את המלח. כך שהוא עונה על רוב הדרישות שלי לקינוח או פינוק שהוא גם טעים, גם קל להכנה וגם לא מעובד!
הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.
פאדג' שוקולד ואגוזי לוז
מצרכים
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 כוס חמאת בוטנים/שקדים/טחינה
- 3/4 כוס אגוזי לוז קלויים
- 1/4 כפית מלח מלדון לקישוט
הוראות הכנה
-
ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שנות, עד לקבלת שוקולד נוזלי נוצץ.
-
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד לקבלת נוזל אחיד.
-
מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים עד שכל האגוזים מצופים בתערובת.
-
מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה. ומפזרים מעל מעט מלח מלדון.
-
מכניסים לפריזר ללפחות 1/2 שעה.
-
מוציאים וחותכים לריבועים בגודל שווה.
-
שומרים בקופסא אטומה במקרר.
1 comment
תודה על המתכונים!! באיזה שוקולד מריר את משתמשת? 100 אחוז או פחות?