איך אני אוהבת קינוח כוסות! זה תמיד מדוד, אי אפשר ליישר עם הכפית או לקח עוד ביס אחרי שסיימנו ואם מכינים את הקינוח טוב, הוא אפילו יכול להיות מזין. כוס סמודי עם תוספת קראנצ'ית מפנקת שיכולה להיות קינוח כוסות או אפילו ארוחת בוקר סופר כיפית.
בקיץ אין משהו יותר מתאים מקינוח כוסות קפוא, תסמכו עלי. ואם אפשר להכין קינוח בלי להדליק תנור, זה בכלל בונוס.
כמה טיפים לפני שאתם ניגשים להכין לעצמכם כוס סופר מפנקת:
חובה להשתמש בפירות קפואים במתכון הזה, על מנת לקבל קינוח קרמי במרקם סמיך מספיק ולא שייק פירות.
אני אוהבת את שילוב הפירות שבמתכון, אבל אתם יכולים לשנות קצת את ההרכב. כל עוד אתם שומרים על היחסים.
אני השתמשתי בקרוזלי עם שוקולד, אבל יש המון טעמים שווים. גם פה אתם יכולים לשחק ולהחליף לפי העדפתכם.
רוצו להכין! כמו תמיד, מחכה לשמוע איך יצא לכם בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה
קינוח כוסות קצת יותר בריא
מצרכים
- 1 כוס קוביות מנגו קפוא
- 2 קוביות פסיפלורה קפואה
- 1/2 כוס אננס קפוא
- 3 כפות יוגורט שאוהבים אפשר גם טבעוני
לתוספת הקראנצ'ית
- 1/2 כוס קרוזלי שאוהבים
הוראות הכנה
-
מכניסים את כל מרכיבים הסמודי לכוס בלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
-
מניחים רבע כוס קרוזלי בתחתית כוס, שומכים מעל את הסמודי ומסיימים ביתר הקרוזלי שנותר.
-
מגישים מיד.
גילוי נאות: פוסט זה ממומן על ידי קוואקר. תודה על התמיכה במותגים שמאפשרים את המשך קיום הבלוג המטבח של נטע ועוזרים לי להביא לכם מתכונים חדשים. כל הדעות המובעות בפוסט הן שלי ואינן תלויות בדבר.