חטיף יוגורט חמאת בוטנים בננות ושוקולד שזה בעצם החטיף שלכם לקיץ הקרוב! בגדול אני סאקרית של פרוזן יוגורט, אם יש פרוזן יוגורט אני תמיד אבח בו על כל גלידה שיש בעולם. הבעיה היא שבשנים האחרונות הסיכוי שלי למצוא גלידריה או יוגורטיה שמוכרים פרוזן יוגורט ירד לאפס.
אז במקום להתבאס הכנתי חטיף יוגורט חמאת בוטנים בננות ושוקולד שזה כמו פרוזן יוגורט רק יותר טוב! מכינים אותו בכלום עבודה ואפשר לשמור בפריזר ואפילו לאכול כארוחת בוקר, וכן אני דיאטנית ואני אומרת לכם שהחטיף יוגורט חמאת בוטנים בננות ושוקולד הזה מושלם כארוחת בוקר מאוזנת וכיפית!
ומה הכי כיף פה? זה שאני בחרתי את התוספות שאני הכי אוהבת והיו לי בבית, אבל אתם יכולים לשנות ולגוון ככל העולה בידכם ובמזווה שלכם. אפשר להוסיף ליוגורט טופינגס שונים ולקבל את התוצאה רק בטעם אחר. וכן, אפשר להפוך את החטיף לטבעוני אם משתמשים ביוגורט טבעוני וסילאן או מייפל במקום הדבש.
אם הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.
חטיף יוגורט חמאת בוטנים בננות ושוקולד
מצרכים
- 400 גרם יוגורט טבעי שאוהבים אפשר גם טבעוני
- 2 כפות דבש או מייפל
- 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
- 1 בננה פרוסה דק
- 1 חופן שוקולד צ'יפס
- 1 חופן בוטנים קלויים
הוראות הכנה
-
מערבבים יוגורט עם דבש.
-
מעבירים את היוגורט לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים שכבה אחידה.
-
מניחים טלוליות חמאת בוטנים במקומות שונים על משטח היוגורט ומערבבים עם קיסם.
-
מפזרים מעל את התוספות ומעבירים לפריזר ללפחות שעתיים.
-
מוציאים וחותכים/שוברים לחטיפים בגודל רצוי.
-
שומרים בקופסא אטומה בפריזר.
1 comment
כדורי החומוס מדליקים, אחלה נשנוש