Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
דגים אפויים בתנור

אמנון אפוי בתנור – המתכון שפותח את מתכוני פסח השנה!! הכי קל שיש – דגים טריים, אני השתמשתי באמנון אבל כל דג לבן יעבוד, תיבול מדוייק, קצת ירקות לקישוט ובעיקר לטעם ויש לכם מנת חג מושקעת וכיפית. אין סיכוי שיאמינו לכם שתספרו שכל זה לקח פחות מעשר דקות עבודה במטבח.

אני לא מאמינה שפסח עוד שניה פה!! אחרי שנה קשוחה וסופר מאתגרת, נראה שהשנה אנחנו הולכים לחגוג את ערב החג מסובים בצפיפות עם המשפחה והחברים הקרובים וזה משמח אותי ממש. איך אני מחכה לערב החג, סוף סוף סיבה לצאת מהטרנינג, להתאפר והכי חשוב לפגוש את כל המשפחה אחרי כל כך הרבה זמן.דגים אפויים בתנור

מי שמכיר אותי יודע שלא משנה איזה חג או אירוע אני חוגגת, אין סיכוי שאני אעמוד שעות במטבח. אני בחורה של מתכוני שגר ושכח. לערבב, לתבל ולשלוח לתנור זה האידאל ואיזה כיף שדגים בתנור עונה בול על הדרישה. אם אתם מארחים את הסדר השנה, אתם חייבים לשמור את המתכון. בחיי שכל ההכנה לוקחת פחות מעשר דקות, הדגים יוצאים עסיסיים וטעימים ותוספת הירקות בצד מוסיפה טעמים עשירים שכיף לפתוח איתם כל ארוחה.

ואגב המתכון לדגים אפויים בתנור מתאים לכל ארוחה, אני אוהבת להכין אותו גם בשישי בערב. כי מה יותר כיפי מלהתחיל ארוחה עם מנת דג טרי שנצלה בתנור במידה המדוייקת.למתכוני חג נוספים לחצו פה.
מקווה שתכינו את דגים אפויים בתנור ומחכה לתיוגים שלכם בעמוד האינסטגראם ובפייסבוק

דגים אפויים בתנור

מספר מנות 3 מנות

מצרכים

דגים

  • 3 דגים לבנים טריים אני השתמשתי באמנון טרי
  • 1/2 צרור פיטרוזליה קצוץ דק
  • 1/2 צרור כוסברה קצוץ דק
  • 6 שיני שום קלופות וקצוצות דק
  • 1 לימון פרוס דק
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית מלח

לאפייה

  • 3 אשכולות עגבניות שרי
  • 1 ראש שום, מפורק לשיניים עם הקליפה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. מערבבית בקערה פיטרוזליה, כוסברה, שום, שמן ומלח.

  2. חורצים את הדגים משני הצדדים וממליחים.

  3. מניחים את הדגים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  4. ממלאים את הדגים בתערובת הירוקים ופרוסות הלימון ומשאירים קצת מהתערובת למילוי החריצים.

  5. מוסיפים עוד 2-3 פלחי לימון על כל דג.

  6. מוסיפים לתבנית את אשכולות השרי ושיני השום.

  7. שופכים שמן זית מעל הכל ומפזרים מעט מלח.

  8. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.

  9. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך חצי שעה.

  10. מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לתנור לעוד חצי שעה.

  11. מגישים חם

בטח יעניין אתכם גם

Leave a Comment






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.