טורטיה עדשים אדומות מ-4 מצרכים כולל המים! סופר קלה ומהירה להכנה, טבעונית, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב. הטורטיה הכי כיפית שתכינו והיא מושלמת לכל סוג מילוי. באמת, עדי טרף אותן עם לבנה וירקות וגם עם דבש וחמאת בוטנים.
בשישי ניסיתי אותן פעם ראשונה והן היו כל כך מוצלחות ופופולאריות באינסטוש שהחלטתי שאני חייבת לעלות מתכון לבלוג. אז קבלו אותן טורטיות עדשים אדומות שהן בעצם עדשים טחונות עם מים שמכינים על מחבת קרפים או מחבת רגילה.
הן מקבלות כל מילוי באהבה והכי חשוב הן ממש עשירות בסיבים תזונתיים שנותנים תחושת שובע ממושכת וממש בריאים למערכת העיכול. עכשיו זה ממש לא אוכל למבוגרים בלבד, כי מדובת בקרפ כתום ילדים שזה אוכל צבועני שהם תמיד אוהבים. והם יכולים להחליט על סוג המילוי מה שנותן להם חופש בחירה ועדיין שומר על ארוחה מזינה ועשירה בסיבים תזונתיים.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.
טורטיה עדשים אדומות
מצרכים
- 1 כוס עדשים אדומות
- 1 ו-1/2 כוסות מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית שום גבישי
הוראות הכנה
-
שוטפים היטב את העדשים ומשרים בקערה עם כוס וחצי מים למשך לפחות שעה.
-
מעבירים את העדשים עם המים והתבלינים לכוס בלנדר או בלנדר עוצמתי וטוחנים עד לקבלת בלילה סמיכה.
-
מחממים מחבת קרפים או מחבת גדולה נון סטיק ומנמיכים לחום בינוני.
-
בעזרת מצקת לוקחים מהתערובת ומשטחים על המחבת.
-
הופכים את הטורטיה רק כאשר נוצרות בועות במרכז והשוליים מתייצבים. מטגנים עוד דקה שתיים ומוציאים לצלחת.
-
אם רוצים לשמור את הטורטיות מקפידים לעטוף אותן היטב במגבת מיד מהמחבת על מנתצ שלא יתייבשו.