Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
צ'אנקים של גרנולה שמכינים בחמש דקות

צ'אנקים של גרנולה שמכינים בחמש דקות – בריאים, טעימים ועם גושי גרנולה שכיף לנשנש גם בלי יוגורט.צ'אנקים של גרנולה שמכינים בחמש דקות

העולם נחלק לשני סוגי אנשים, אלה שאוהבים גרנולה פירורית ואלה שמעדיפים צ'אנקים שאפשר לנגוס בהם. אני תמיד מעדיפה צ'אנקים, הרבה יותר כיף לנשנש אותם והם גם ממש כיפיים עם יוגורט או סמודי.

עכשיו יש בבלוג כבר כמה מתכוני גרנולה. ובחיי שאני אוהבת כל אחד מהם, אבל אני אוהבת לגוון ובעיקר אוהבת את הגרנולה שלי עם גושים קטנים שהם צבר של שיבולת שועל, קוואקר ואגוזים. בקיצור יש פה מתכון כיפי ומהיר לגרנולה עם טוויסט של צ'אנקים שהופך אותה להרבה יותר מארוחת בוקר בריאה.צ'אנקים של גרנולה שמכינים בחמש דקות

כמה מסובך להכין צ'אנקים של גרנולה בבית? לא מסובך בכלל, האמת היא שמכינם אותה מ-6 מרכיבים בלבד. והכל כולל הכל עד לתנור לוקח חמש דקות על השעון. הפעם המתקתי את הגרנולה עם דבש, אבל אם אתם רוצים גרסה טבעונית אתם לגמרי יכולים להחליף אותו בסירופ מייפל טבעי.צ'אנקים של גרנולה שמכינים בחמש דקות

גרנולה מכינים משיבולת שועל, כדי שיצאו צ'אנקים מושלמים הוספתי גם קוואקר שעוזר לכל התערובת להידבק טוב יותר. אני ממש אוהבת את ההבדל במרקמים שמתקבל אחרי האפייה וזה לגמרי בזכות הערבוב בינהם. מתקבלים צ'אנקים שמנמנים ופריכים שכיף ממש לנגוס בהם וללעוס.

כל המתכון דורש כוס אחת של אגוזים, אני ממש אוהבת לשחק עם היחסים ולשחק. הפעם היו לי בבית שקדים ופיסטוקים קלופים, אבל באמת שכל אגוז שאתם אוהבים יעבוד פה מצויין.צ'אנקים של גרנולה שמכינים בחמש דקות

הגרנולה היא 100% ללא גלוטן ומתאימה לצליאקים, רק חשוב לשים לב שקונים שיבולת שועל,קוואקר ואגוזים ללא גלוטן.

הכנתם את המתכון, אל תשכחו לתייג אותי בתמונות שלכם באינסטוש ובפייס!!
למתכונים טבעוניים נוספים לחצו פה!

צ'אנקים של גרנולה שמכינים בחמש דקות

מצרכים

  • 2 כוסות שיבולת שועל
  • 1 כוס קוואקר
  • 1 כוס אגוזים אני עשיתי חצי שקדים חצי פיסטוקים
  • 3/4 כוס דבש
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית מלח מלדון או מלח גס

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

  2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה, כך שהכל יעטף בדבש וזמן הזית.

  3. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט ומשטחים לעובי של 1.5 ס"מ.

  4. אופים 25-35 דקות או עד שהקצוות מתחילים להזהיב.

  5. מוציאים מהתנור ונותנים לגרנולה להצטנן לטמפרטיורת החדר.

  6. שוברים את הגרנולה לצ'אנקים ומאחסנים בצנצנת סגורה על השיש.

**פוסט בשיתוף קוואקר

5 comments
0

בטח יעניין אתכם גם

5 comments

מעין גבאי 11 בספטמבר 2022 - 18:07

היי נטע, את רושמת במתכון 2 כוסות שיבולת שועל וכוס קוואקר- זה לא אותו דבר? תודה על מתכונים מעולים!

Reply
נטע ליבנה 12 בספטמבר 2022 - 8:45

לא אותו הדבר, זה שיבולת שועל גסה ואחד זה שיבולת שועל להכנה מהירה

Reply
מעין גבאי 28 בפברואר 2024 - 10:24

כעבור כמעט שנה הכנתי😂 יצא מושלם!!! תודה רבה!!

Reply
הדר 29 במרץ 2023 - 16:00

אפשר רק שיבולת שועל דקה?

Reply
נטע ליבנה 29 באפריל 2023 - 20:47

כן, אחרת לא יצא צ'אנקים יצא גרנולה רגילה

Reply

Leave a Comment






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.