ציפס ברוקולי היסטרי או חטיף ברוקולי אם תרצו הוא לגמרי נישנוש מושלם לימים החמים האלה. לא יודעת למה אבל לא ממש מתחשק לי להיכנס למטבח בימים האחרונים. אין לי כח לארוחות מפונפנות ולחתוך סלט נראה לי כמו משימה שמגיע לי מדליה עליה כרגע.
אבל מה לעשות שסלט זה אחלה, אבל לפעמים קצת משעם? אז החלטתי לגוון בשביל יאו ובעיקר בשבילי והכניתי צ'יפס ברוקולי היסטרי! כן בדיוק מה שאתן שומעות. הוא קל להכנה, טעים, עשיר בוויטמין K וסיפים תזונתיים והכי חשוב ממש כיפי כנישנוש או מנת ירק בארוחת הערב.
האמת שבגלל שנפתחה קבוצת 4 שבועות חדשה בא לי להכין מתכון שיהייה מושלם למשתתפות. בקיצור הוא בא לי בול וכל כך טעים שאני ממליצה לכן כבר מעכשיו להכין כמות כפולה. באמת שהם נחטפים מהמגש אפילו לפני שהם מצטננים וחשוב ממש לצנן אותם.
הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.
צ'יפס ברוקולי היסטרי
מצרכים
- 2 ראשי ברוקולי גדולים
- ספריי שמן זית
- מלח
- אבקת שום
- 1/2 כוס גבינה צהובה/פרמזן מגורדת
הוראות הכנה
-
מפרידים את הברוקולי לפרחים בגודל רצוי.
-
מאדים את הברוקולי או מכניסים למיקרו עד לריכוך.
-
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת תחתית של כוס מועכים כל פרח.
-
מרססים בשמן ומתבלנים במלח ושום.
-
מפזרים מעל גבינה מגורדת.
-
אופים על 180 מעלות כ 15-20 דקות או עד להזהבה.