[bws_google_captcha]

מים בטעמים – 6 מתכונים למים בטעמים בלי קלוריות

מאת נטע ליבנה

לפני שבועיים, ואחרי יותר משנתיים וחצי חזרתי להעביר סדנאות אורח חיים בריא!! אני לא מבינה איך חיכיתי כל כך הרבה זמן לחזור לעשות את מה שאני הכי אוהבת. לפגוש נשים מהממות שהחליטו לעשות שינוי וללוות אותן בתהליך מופלא.

מים בטעמים

6 טעמים כיפים למים שלכם

אני לא הולכת לחפור לכם על הסדנאות וכמה חשוב לאמץ אורח חיים בריא. חשוב לי להעביר נקודה שתמיד עולה בכל סדנה וכמעט בכל שיחה איתי, רגע אחרי שמגלים שאני דיאטנית.מים בטעמים

מבחינתי ההמלצה והטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לכל אחד זה לשתות מספיק מים.

למה חשוב לשתות מים?

– גוף האדם מורכב מ-60% נוזלים. כדי לשמור על מאזן נוזלים ומלחים תקין עלינו להרבות בשתיית מים במהלך היום.
– שתיית מים גורמת לעור הפנים להראות צעיר ומתוח יותר. לא סתם מאפרות מבקשות מכלות לשתות רק מים ביום שלפני החתונה וביום
עצמו.
– רוצים למנוע כאבי ראש או לטפל באחד שבדיוק הופיעה? שתו מים, התייבשות גורמת לכאבי ראש.
– בקצב החיים המטורף שלנו, מרביתנו לא מבדילים בין תחושת רעב לשובע. מה שאומר שהרבה פעמים אנחנו פונים לנישנושים כשאנחנו בכלל
צמאים. אם נדאג לשתות מספיק במהלך היום, נמנע צריכה עודפת ומיותרת של קלוריות.
– מים עוזרים למערכת העיכול לעבוד טוב יותר.
– כשאנחנו שותים מספיק אנחנו פחות עייפים. מרגישים עייפות באמצע היום, שתו כוס מים במקום הקפה. יכול להיות שאתם מיובשים בכלל והמים    יעוררו אתכם.

אז חשוב לשתות מים!! נו ברור. ויש מצב שאתם גם שותים מים בטעמים מהסופר, כאלה עם תוספת סוכר אבל בלי צבע כי החברה משווקת לכם אותם כ"בריאים".

רוצים לשתות מים בטעמים, לחסוך כסף ותוספות מיותרות? תכינו מים בטעמים בבית!! זה לוקח פחות משתי דקות, אפשר להכין אותם בכוסות מגניבות, צנצנות ואפילו בקבוקים נישאים. הכנתי לכם סרטון עם 6 שילובים של מים בטעמים שאני ממש אוהבת, ברור שאפשר לשחק עם הטעמים, להוסיף או להוריד מרכיבים. הכי חשוב זה שאתם יכולים להכין מה שאתם הכי אוהבים בקלות.

מים בטעמים

אפשר להשתמש בכל פרי שאוהבים וליצור שילובים טעימים

מצרפת את הסרטון פה למטה ומתחתיו את כל הטעמים שאני הכי אוהבת להוסיף למים שאני מכינה בבית על בסיס קבוע.

שילובים מנצחים למים בטעמים שכולם אוהבים:

– 1/2 לימון פרוס ועלים מגבעול נענע

– 1 כף אוכמניות (אפשר גם קפואות), 1/2 קיווי פרוס וגבעול רוזמרין

– 1/2 תפוח קצוץ לקוביות ומקל קינמון

– פלחי תפוז מרבע תפוז טרי וס"מ ג'ינג'ר פרוס דק

– מילפפון (גנבתי לנטלי את הבדיחה) – פרוסות מלפפון מ-1/4 מלפפון טרי, 1/4 לימון פרוס וענף רוזמרין (לא חייבים את הרוזמרין)

– 5 דובדבנים מגולענים וחצויים עלי נענע מגבעול שלם

אופן ההכנה:

מכניסים את המרכיבים לכוס או צנצנת בנפח 1/2 ליטר. שופכים מעל מים ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות כדי שהמים יספגו את הטעמים.

הכנתם מים בטעמים?
אל תשכחו לתייג #המטבחשלנטע באינסטוש או לשלוח לי תמונה!מים בטעמים

 

 

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה