האמת שחטיף קרמל שוקולד קפוא או סניקרס כמו שכולם קוראים לו ברשת הוא לא פחות מגאונות צרופה! שכבה דקה וסופר קרמלית של תמרי מהג'ול מעל טחינה גולמית, שקדים קצוצים ושכבה דקיקה של שוקולד מריר ומלח ששובר את כל המתיקות ונותן פאנצ' לכל הסיפור.
האמת שתמיד כשיש משהו שהוא טרנד אני חושדת. חושדת ומנסה, אבל חושדת. כי מה כבר יכול להיות כזה היסטרי בתמרים עם טחינה ושוקולד, עשיתי את זה לפני שנה כשהכנתי ממתק תמרים בריאים שהיה הצלחה מסחררת. אז האם באמת צריך עוד מתכון שהוא אותה הגיברת בשינו ההדר? התשובה שלי היא כן!!!
יש אמת בפירסום, הטעם הוא באמת של סניקרס משודרג. בלי תוספות של סוכר או חומרים משמרים, 100% טבעי וטבעוני וללא גלוטן. תכלס זה מתכון פיקס לבלוג, אז למה לא לעלות אותו לכאן?
בקיצור נכון זה טרנד ואני לא בטוחה כמה כולם אוהבים או שונאים טרנדים אף פעם. אבל, יצא פה מתכון אליפות שממש כדאי לכם להכין ולשמור. וכן, הוא נהדר במיוחד לקיץ, כי הוא נישמר בפריזר ואין משהו יותר כיפי מחטיף קפוא בקיץ.
<center>
הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.
חטיף קרמל שוקולד קפוא או סניקרס בריא
מצרכים
- 14 תמרי מהג'ול מגולענים
- 1/4 כוס שקדים קצוצים אפשר כל אגוז שאוהבים ויש בבית
- 2 כפות טחינה
- 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר
הוראות הכנה
-
מניחים את התמרים מסודרים בצורת מלבן בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
מניחים מעל עוד נייר אפייה ומשטחים לשכבה אחידה ודקה.
-
מפזרים מעל שקדים קצוצים ומזלפים טחינה גולמית.
-
ממיסים במיקרו את השוקולד בפולסים של 30 שניות עד לקבלת שוקולד נוצץ ונוזלי.
-
מזלפים את השוקולד המומס מעל ומשטחים בצורה אחידה מעל בעזרת מרית או החלק האחורי של כף.
-
מעבירים לפריזר ללפחות 45 דקות.
-
מוציאים וחותכים לגודל רצוי. שומרים בפריזר בקופסא אטומה.