[bws_google_captcha]
רול תרד מושלם ללא גלוטן

רול תרד מושלם ללא גלוטן שיכול להתגלגל לגרסה מלוחה או מתוקה ולהיות אלטרנטיבה נהדרת ועשירה בסיבים תזונתיים לכל לחם, לחמניה, פיתה או טורטיהרול תרד מושלם ללא גלוטן

החופש הגדול סחט אותי פיסית וריגשית. מסתבר שלהיות בהריות תוך כדי ריצות לשפיים, קאנטרי, הצגות, מוזיאון ומה לא זה ממש מתיש, בעיקר בחום הבלתי נסבל של אוגוסט. היום רגע אחרי שהכל נרגע, ליאו נכנס לגן ונחתי מעט (עדיין צריכה להשלים שעות שינה) החלטתי להכין לנו ארוחת צהריים קרה ומהירה.רול תרד מושלם ללא גלוטן

רול תרד מושלם ללא גלוטן, כזה משכינים בשניה בבלנד ואת היתר התנור עושה. זה רעיון נהדר אגב לבראנצ'ים מפונפנים או לימים כמו היום שממש אין חשק לעמוד במטבח ולהכין צהריים מבושלים.רול תרד מושלם ללא גלוטן

לקח לי בדיוק דקה להכין את הבלילה ועוד 12 דקות של אפייה. מבחרתי למלא את הרול בלבנה 5%, אריסה שהיתה במקרר, גזר ומלפפון. יצא חלומי בחיי והכי קל שיש.

והבונוס, ניתן להכין את הרול בגרסה ללא גלוטן ואפילו ללא דגנים אם מחליפים את השיבולת שועל להכנה מהירה בקמח שקדים. הכי קל שיש, מזין ועשיר בסיבים תזונתיים. ובינינו לפעמים כל מה שצריך לארוחה טובה זה שהיא תהייה קלה להכנה, מהירה וטעימה בלי יותר מדי מחשבה, שלבים והכנות מקדימות.

הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

רול תרד מושלם ללא גלוטן

מצרכים

  • 300 גרם עלי תרד טרי שטופים
  • 80 גרם קוואקר אפשר גם קמח שקדים
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר עוצמתי.

  2. טוחנים עד לקבלת בלילה דלילה ואחידה.

  3. מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים למלבן בעובי אחיד.

  4. אופים על 170 מעלות ל-12 דקות.

  5. מצננים היטב ומפרידים את רול התרד מנייר האפייה בעדינות כך שלא יקרע.

  6. ממלאים שמילוי שאוהבים, חותכים לעיגולים בגודל רצוי וזוללים.

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה