Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

עוגת פקאנים ללא קמח כשל"פ

מאת נטע ליבנה
עוגת פקאנים ללא קמח כשל"פ

עוגת פקאנים ללא קמח כשל"פ, רכה, מפנקת וסופר קלה להכנה. כזו שתרשים את האורחים ותהייה טעימה גם יומיים אחרי ההכנה, אם ישאר ממנה יותר מפירור.עוגת פקאנים ללא קמח כשל"פ

אתם לא טועים מדובר בבלוג של דיאטנית ויש פה מתכון לעוגת פקאנים ללא קמח. כי אתם כבר מכירים אותי ויודעים שאני מאמינה שמותר לאכול הכל במידה ולהנות מכל העולמות גם אלו של המתוקים. אז הכנתי את העוגה הכי פשוטה בעולם לפסח, עוגת פקאנים מארבעה מרכיבים שכוללים פקאנים, סוכר וביצים.עוגת פקאנים ללא קמח כשל"פעוגת פקאנים ללא קמח כשל"פ

זו עוגה רכה ופשוטה, אבל כל כך טעימה שאפשר להכין אותה כל השנה. היא מושלמת למי שנמנע מגלוטן ולצליאקים בכלל. ואפילו ילדים קטנים יכולים לאכול אותה, כי הפקאנים בעוגה חונים לפרורים כל כך דקים שאין שום סכנה לחנק, כל עוד טחנים למרקם דק כמו חול.עוגת פקאנים ללא קמח כשל"פ

מקווה שהעוגה הזו תמתיק לכם קצת את הימים הסוערים שעוברים עלינו פה ובעיקר תמתיק את פסח.
חג שמח!

לעוד מתכונים מושלמים לפסח לחצו פה!

בקיצור לכו תכינו ואל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

עוגת פקאנים ללא קמח כשל"פ

מספר מנות 1 תבנית עגולה 20-22 ס"מ

מצרכים

  • 350 גרם פקאנים 2 ו-1/2 כוסות
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס סוכר דמררה בהיר
  • 1 קורט מלח

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות

  2. טוחנים את הפקאנים במעבד מזון או בלנדר עד לקבלת מרקם פרורי דק כמו חול.

  3. מפרידים את הביצים.

  4. מקציפים את החלבונים עם קורט מלח, ברגע שמתחיל להיווצר קצף מוסיפים את הסוכר הלבן בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.

  5. מערבבים בקערה חלמונים וסוכר חום עד לקבלת תערובת תפוחה מעט.

  6. מוסיפים לתערובת את הפקאנים הטחונים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

  7. מקפלים את החלבונים אל תערובת הפקאנים בשלושה שלבים.

  8. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים 40-45 דקות או עד שכשנוגעים בעוגה עם אצבע היא קופצת בחזרה למעלה.

  9. מצננים היטב ומקררים ללפחות 8 שעות במקרר לפני שפורסים ומגישים.

עוגת פקאנים ללא קמח כשל"פ

 

בטח יעניין אתכם גם

Leave a Comment






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.