ארטיק שוקולד טבעוני פאדג'י בטרוף, כל מה שאתם צריכים בפריזר כדי לצנן את עצמכם בקיץ!
מאז שהתחלתי את ספיישל הארטיקים כל הזמן מבקשים ממני ארטיק טבעוני בלי בננות ובלי חמאת בוטנים. האמת היא שאלו שני המרכיבים האהובים עלי בגלידות וארטיקים ביתיים אבל החלטתי לגווןן ולהכין ארטיק שוקולד טבעוני בלי שניהם, כי ביקשתם וכי זה באמת ממש קל.
אז ממה מכינים ארטיקים טבעונים אם לא מבננות ולא מחמאת בוטנים? טוב ששאלת, מקרם קוקוס, קקאו, אגוזי קשיו טבעיים ומייפל. כן, ככה פשוט ואני יכולה להתערב שיש לכם את כל המרכיבים ממש עכשיו במזווה. ואם אין, אתם יכולים להצטייד על כמות, כי אתם בוודאות הולכים להכין את הארטיק שוקולד טבעוני שוב ושוב ושוב.
רגע לפני שאתם מתחילים או שואלים, אנחנו משתמשים במתכון בחלק הלבן של הקרם קוקוס. כלומר, מקררים את הפחית קרם קוקוס במקרר לליה ואז החלק השומני (הלבן) צף מעל לנוזל הקוקוס. אנחנו משתמשים רק בחלק הלבן במתכון ולא בנוזל.
הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.
ארטיק שוקולד טבעוני פאדג'י בטרוף
מצרכים
- 1 פחית קרם קוקוס
- 3/4 כוס אגוזי קשיו
- 2 כפות קקאו
- 2 כפות מייפל
הוראות הכנה
-
מצננים את קרם הקוקוס במקרר ללפחות 8 שעות ואז משתמשים רק בחלק הלבן.
-
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עוצמתי.
-
טוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
-
יוצקים את הבלילה לתבניות ארטיקים ומקפיאים לפחות 4 שעות לפני שמגישים.
1 comment
טוב. אני ממש בתעלומה . פעם ראשונה שאני משתמשת בתבניות הסליקון החמודות האלה שאפשר להשחיל מקל ארטיק . אני לא מצליחה להבין איך מוציאים את הארטיקים מהתבנית אחרי שקפא אם המקל ארטיק תקוע שם. תודה על מתכון שווה!!