Array
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
גרנולה שוקולד היסטרית

איך אני אוהבת להתחיל את הבוקר שלי עם קערת מוזלי מזינה! בעיקר בקיץ שלא מתחשק לי טוסטים או דייסות חמות, ארוחת בוקר של יוגורט קר, פירות טריים וגרנולה היא הפייבוריט שלי ושל בני הבית. השבוע הכנתי גרנולה שוקולד היסטרית וסופר מזינה, יש בה כל מה שגרנולה טובה צריכה להכיל כולל קקאו סופר איכותי שמעניק טעם שוקולדי וכיפי לקערת המוזלי בבוקר. גרנולה שוקולד היסטרית

ולמה לכם להכין גרנולה בבית? כי אתם שולטים ברכיבים, אתם יודעים כמה סוכר יש בפנים ואתם יודעים שאין בפנים שום חומר משמר מכל סוג. הסיבה הנוספת והיותר פרקטית היא שלוקח באמת כמה דקות להכין צנצנת גרנולה שתספיק לכל השבוע. ובזמן שהכלכלה בארץ ובעולם כולו במשבר, זו אחלה דרך לחסוך כמה גרושים כי להכין בבית תמיד תמיד יותר זול (וגם יותר איכותיאבל על זה כבר חפרתי). גרנולה שוקולד היסטרית

ולמה להכין בבית גרנולה שוקולד היסטרית?

  • רוב רובה של הגרנולה זה שיבולת שועל שעשירה בסיבים תזונתיים שעושים טוב למערכת העיכול ומשביעים אותנו לאורך זמן. בנוסף שיבולת שועל מכילה ויטמינים ומינראלים שנחוצים לגופנו לתפקוד תקין ביום יום.
  • הגרנולה מכילה שקדים ואגוזי לוז שמכילים שומנים חד ורב בלתי רווים שנחשבים לטובים וסופר איכותיים. מה גם שהם מגינים על מערכת הלב וכלי הדם.
  • עוד משהו זה שהוספתי קקאו איכותי לגרנולה שמכיל נוגדי חמצון שעוזרים לגוף להלחם בתהליכים סרטניים ודלקתיים.

הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

גרנולה שוקולד היסטרית

מצרכים

  • 3 כוסות שיבולת שועל (אפשר ללא גלוטן למי שרוצה גרסה לל"ג)
  • 1 כוס שקדים קצוצים
  • 1 כוס אגוזי לוז קלופים
  • 1/4 כוס קוקוס טחון
  • 1/3 כוס קקאו איכותי
  • 1/2 כפית מלח אטלנטי או מלח גס
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס מייפל טבעי

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל היבשים בקערה גדולה.

  2. מוסיפים את הרטובים ומערבבים עד שכל התערובת לחה.

  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים על 160 מעלות 30-35 דקות.

  4. שומרים בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.

גרנולה שוקולד היסטרית

בטח יעניין אתכם גם

1 comment

מעין גבאי 21 בפברואר 2024 - 15:28

היי נטע, ראשית תודה על מתכונים מעולים! שנית, מה הכוונה לקקאו איכותי?

Reply

Leave a Comment






This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.