[bws_google_captcha]
חצילפיצה - פיצה בלי בצק

חצילפיצה -תזכרו את הצירוף הזה! פיצה שמכינים על חציל, בלי בצק. הזייה כמה שזה טעים ופשוט להכנה, ואפילו ליאו שנהייה בררן לא קטן באוכל טרף את החצילפיצה, אולי כי זה קטן וחמוד ובעיקר כי זה מרגיש כמו פיצה אמיתית אפילו שהבסיס הוא חצי.חצילפיצה - פיצה בלי בצק

האמת היא שרציתי לעלות את המתכון הזה כבר מלאאאא זמן, אבל תמיד היה מתכון אחר שנדחף במקומו. ואז לפני יומיים בזמן שהכנתי לנו חצילפיצה בפעם הלא יודעת כמה, החלטתי שאני גם אצל. כי זה מתאים למי שנמנע מפחמימות, למי שעושה קיטו ואפילו לסכרתיים. עם כמות זניחה של פחמימות, אפשר להנות מאחלה פיצה ביתית ואפילו לא צריך לטרוח ולהתפיח בצק. חצילפיצה - פיצה בלי בצק

זה לא סוד שאני אוהבת מתכונים קלים ומהירים. ומתכונים שאפשר להכין כמעט בלי פחמימות זה בכלל משהו שאני עפה עליו. אז החצילפיצה הוא הצלחה מסחררת אצלי, ארוח ערב שסוגרת פינה גם לילדים ואפילו יכול להיות פתיח במסיבה מפונפנת.חצילפיצה - פיצה בלי בצק

בקיצור לכו תכינו ואל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

חצילפיצה - פיצה בלי בצק

מצרכים

  • 2 חצילים בינוניים
  • 2 כפות שמן זית איכותי
  • 1 קופסא עגבניות מרוסקות
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1 כוס גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
  • עלי בזיליקום

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.

  2. שוטפים את החצילים ופורסים לעיגולים בעובי של כס"מ.

  3. מניחים את פרוסות החציל בתבנית האפייה ומברישים בשמן זית.

  4. אופים את החציל 20 דקות בתנור.

  5. בזמן שהחצילים בתנור מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית (תכלס אפשר גם בקופסת השימורים עצמה) את העגבניות המרוסקות והתבלינים.

  6. מוציאים את החצילים מהתנור ומורחים מעל כל חציל רוטב, מניחים כמה עלי בזיליקום (לא חובה) וגבינה מגורדת.

  7. מכניסים לתנור לעוד 5-8 דקות או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה מעט.

  8. מגישים חם ואפשר גם לשמור בקופסה אטומה במקרר ולחמם במיקרו לפני שאוכלים.

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה