[bws_google_captcha]
ממרח עגבניות מיובשות

סוף כל סוף זה קרה ואני מעלה לבלוג את המתכון לממרח עגבניות מיובשות היסטרי! ולמה הוא כל כך טוב אתם שואלים? או במה הוא שונה מכל ממרח עגבניות מיובשות אחר? הממרח עגבניות מיובשות הזה הוא יחסית "דל שומן". זה לא אומר שאין בו בכלל שמן, אבל יחסית לכל ממרח אחר שתקנו בסופר או תקבלו בבומצית עם ארוחת בוקר בבית קפה, כמעט ואין בו שמן.ממרח עגבניות מיובשות

האמת היא שאני ממא אוהבת ממרחים. אם תשאלו אותי אין דבר יותר טעים מטוסט שווה עם מרוח בחמאה, ממרח זיתים או ממרח עגבניות מיובשות ופרוסת גאודה טובה. הבעיה שלי היא תמיד עם כמויות השומן, משום מה תמיד אני נתקלת בממרחי עגבניות ששוחים בשמן. זה טעים ממש, אבל מבאס אותי, אז החלטתי להכין אחד בבית עם קצת פחות שמן ותאמינו לי שיצאה לי גרסה מעולה!ממרח עגבניות מיובשות

בקיצור אני שולחת אתכם להכין צנצנת, שתיים או שלוש של הממרח. ואל תשכחו לחזור להודות לי ?

אתם כבר עוקבים אחרי בטיקטוק?
מחכה לשמוע איך יצא לכם בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה

ממרח עגבניות מיובשות

מצרכים

  • 1 כוס עגבניות מיובשות
  • 1/3 כוס שקדים
  • 3 שיני שום קלופות
  • 1 כף עלי רוזמרין
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל גרוס
  • 1/2 כפית צ'ילי יבש
  • 1/2 כוס שמן זית איכותי

הוראות הכנה

  1. קולים את השקדים על מחבת 3-4 דקות או עד שהם מתחילים להפיץ ריח נעים. מורידים מהאש ומניחים להצטנן מעט.

  2. מכניסים למעבד מזון או בלנדר עוצמתי את כל המרכיבים כולל השקדים וטוחנים עד לקבלת מרקם רצוי.

  3. מעבירים את הממרח לצנצנת זכוכית, סוגרים ושומרים במקרר.

  4. הממרח נשמר במקרר 7-10 ימים.

הערות

  • אפשר להחליף את השקדים גם בפקאנים או אגוזי מלך, אל תשכחו לקלות אותם לפני הטחינה

ממרח עגבניות מיובשות

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה