[bws_google_captcha]
מרק עוף עם מלא ירקות וקוואקר

אם יש משהו שאני אוהבת לעשות איך שמזג האוויר קצת מתקרר, זה להכין מרק. אין כמו מרק עוף של בית!! תוסיפו לזה מלא ירקות וקצת קוואקר וקיבלתם מרק סופר סמיך, עשיר ברכיבי מזון איכותיים וטעים בטרוף.מרק עוף עם מלא ירקות וקוואקר

מרק עוף עם מלא ירקות וקוואקר הוא גרסה סופר קלילה למרקים שמוסיפים להם קרם קוקוס ושמנות. הוא עדין בטעמים, סמיך ולפעמים מרגיש שאפשר לאכול ממנו בלי סוף מרוב שהוא ממכר. בגלל שאין במרק תוספות מיותרות של שומנים, הוא באמת גירסה בריאה וקלילה למרק חורפי שאפשר לאכול בצהריים וגם בערב.מרק עוף עם מלא ירקות וקוואקר

תוספת הקוואקר מסמיכה את המרק בלי תוספות של שומן. היא מעשירה אותו בעוד סיבים תזונתיים וויטמינים ומינראלים. בגדול אחד המרקים החביבים עלי ועל ליאו ואני מקווה שגם אתם הולכים להתאהב ולהכין אותו אצלכם בבית כבר היום.מרק עוף עם מלא ירקות וקוואקר

שלא תבינו לא נכון, אין לי שום דבר נגד מסמיכים שומניים. אבל מבחינתי מרק זה ארוחת צהריים חמימה בימי החורף, ואין סיכוי בעולם שמערכת העיכול שלי והגוף בכלל יעמדו במרק שומני באמצע היום. זאת אומרת הם יעמדו בזה, רק שאני ארדם על המקלדת והרגיש כבדה עד סוף היום.מרק עוף עם מלא ירקות וקוואקר

הפתרון של הסמכה עם קוואקר הוא תמיד אידיאלי מבחינתי. מוסיף טעם נפלא, סיבים תזונתיים והמון רכיבי תזונה טובים. וגם, וסליחה על החפירה אבל קוואקר הוא לגמרי רכיב מזון דחוס בנוטריינטים ובריא בניגוד לשמנות וקרם קוקוס, אז הוא תמיד המועדף עלי.

רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)

הכנתם את המתכון, אל תשכחו לתייג אותי בתמונות שלכם באינסטוש ובפייס!!

מרק עוף עם מלא ירקות וקוואקר

זמן הכנה 15 דקות
משך הבישול 40 דקות
סה"כ זמן הכנה 55 דקות

מצרכים

  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל גדול
  • 5 שיני שום
  • 300 גרם דלעת
  • 3 גזרים בינוניים
  • 2 זוקיני גדולים
  • 1 שורש סלרי
  • 1/2 כפית פלפל צבעוני
  • 300 גרם חזה עוף
  • 2 עלי דפנה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כוס קוואקר

הוראות הכנה

  1. מקלפים את כל הירקות.

  2. קוצצים את הבצל והשום דק. קוצצים את הדלעת לקוביות ואת הגזר והזוקיני לפרוסות ואז כל פרוסה במרכז. קוצצים את הסלרי לקוביות ואת העלים קוצצים דק.

  3. חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.

  4. מחממים סיר עם שמן, בצל ושום. מטגנים את הבצל והשום עד לריכוך.

  5. מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים עד שהן הופכות לבנות.

  6. מוסיפים את יתר הירקות, מערבבים ומבשלים עוד שתיים שלוש דקות.

  7. מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות. מוסיפים את הפלפל ועלי הדפנה ומביאים לרתיחה.

  8. מוסיפים מלח וקוואקר ומנמיחים את האש. מבשלים עוד 15 דקות ומורידים מהאש.

  9. מגישים חם.

פוסט בשיתוף קוואקר!

מרק עוף עם מלא ירקות וקוואקר

בטח יעניין אתכם גם

1 comment

שחר 9 בנובמבר 2021 - 23:41

אין חזה עוף במרכיבים

Reply

השאר תגובה