[bws_google_captcha]

פרוזן יוגורט יותר טוב מבגלידריות

מאת נטע ליבנה
פרוזן יוגורט יותר טוב מבגלידריות

אם יש משהו שאני אוהבת בכל עונות השנה זה פרוזן יוגורט! בחייתשאלו אותי מה אני מעדיפה פרוזן יוגורט או גלידה והתשובה תמיש תמיש תהייה פרוזן. רק מה? בשנים האחרונות נעלמו לי דוחני הפרוזן יוגורט מתל אביב. בחיי זה נהייה מצרך סופר נדיר וזה סופר מבאס.

אז כמובן שאני מכינה בבית שזה גם סופר פשוט מסתבר וגם הרבה הרבה יותר בריא. כי כמו תמיד אני שולטת במרכיבים ובעיקר בסוכר שאני משתדלת תמיד להמעיט בו או להוציא בכלל מהמתכון. עכשיו יש המון תוספות שאפשר להוסיף לפרוזן יוגורט, אבל תסמכו עלי שהשילובים שכתבתי למטה הם הכי אבל הכי טעימים (לי)! ואם אתם מעדיפים שילובים אחרים אין שום בעיה לשנות את התוספות כל עוד שומרים על הבסיס ומשם משחקים.פרוזן יוגורט

את הפרוזן יוגורט אני מכינה בקרימי של נינג'ה שזה אחד מהמכשירים שעובדים אצלנו הכי קשה מאז שקיבלנו אותו. עם הקרימי אפשר להכין כל גלידה, פרוזן או סמודי שאוהבים בול כמו בגלידריה רק יותר טוב והרבה יותר טעים. הקטע בקרימי הוא שהוא באמת מייצר גלידה בול כמו בגלידריה שזה להיט בעיני. זה חסכוני בסוכר וגם לכיס, כי אפשר להכין מיכלים שלמים בגרושים ולחסוך את המחירים המוגזמים בעליל של גלידריות ועדיין לקבל תוצר סופר איכותי.

ואגב יש לנו הנחה מטורפת על מכשיר הקרימי ליומיים הקרובים לחצו פה לרכישה והכניסו את הקוד NETA ממש לפני התשלום לקבלת ההטבה.

הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

**פרסום ממומן בשיתוף שריג היבואן הרישמי!

פרוזן יוגורט יותר טוב מבגלידריות

מספר מנות 1 מיכל

מצרכים

  • 250 מ"ל יוגורט 1.7% חלק אם רוצים יותר חלבון משתמשים בפרו
  • 1 כוס פירות קפואים (אצלי תותים ומיקס פירות יער)
  • 1/4 כוס פקאנים סינים
  • חלב 3%

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים למעט החלב למיכל הקרימי.

  2. מוסיפים חלב רק עד לקו המסומן.

  3. מעבירים לפריזר ל-24 דעות.

  4. מוציאים מהפריזר מכניסים למכשיר הנינג'ה קרימי ומפעילים על פונקציית גלידה לייט.

  5. לפעמים בסיבוב הראשון יוצאת גלידה טעימה אך פרורית,ף במקרה כזה הוסיפו כף חלב ולחצו על ערבול נוסף.

  6. לקבלת גלידה יפה כמו בתמונה, העבירו את הגלידה לשקית זילוף וזלפו עם צנטר משונן.

הערות

  • אפשר להשתמש באיזה פירות קפואים שאוהבים - רעיונות נוספים לשילובים נוספים: מנגו אננס, תותים ואוכמניות, מנגו מלון תמר.
  • אם אתם אוהבים את היוגורט שלכם יותר מתקוק, אתם יכולים להוסיף כף או שתיים של מייפל טבעי ליוגורט או להשתמש ביוגורט וניל במתיקות מעודנת
  • אם אתם רוצים להפוך את כל הסיפור לטבעוני, המירו את היוגורט והחלב לגרסה טבעונית/צמחית

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה